Šoruden par apspriestāko pašmāju TV pārraidi kļuvis sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kurā desmit sievietes mēģina rast pamatu dzīves apstākļu mainīšanai.

Projekta ietvaros dalībnieces konsultē dažādi speciālisti. Tāpat viņas apmeklē nodarbības un aktivitātes, kuras agrāk nav piedzīvojušas.

Ceturtdienas, 9. novembra, vakarā telekanālā "STV Pirmā!" būs iespēja kļūt par lieciniekiem dāmu pieredzei karjeras apmācībā, bet ar to viņu piedzīvojumi nebeidzās – kompānija devās uz gleznošanas nodarbību.

Tur dāmas gaidīja pārsteigums – viņām bija jāzīmē kails vīrietis –, un šāds pavērsiens tika uztverts ar lielu sajūsmu, mulsiem smiekliem un dažādām asprātībām.

Atgādinām, ka sabiedrības uzmanības degpunktā "Caur ērkšķiem uz..." nonāca pēc resursu centra sievietēm "Marta" publiskās vēstules par iespējamiem ētikas un tiesību pārkāpumiem šovā. Šajā vēstulē izskanējušies spriedumi aizvainoja pašas dalībnieces, un viņas pieprasīja atvainošanos, bet sabiedrībā tas lika uzvirmot asām diskusijām par to, vai šāda veida šovi ir dalībnieku izmantošana un vai iespējamie ieguvumi atsver visus riskus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!