Savulaik Latvijā ļoti populārās skaistumkonkursu dalībnieces un modeles Simona un Diāna Kubasovas pēdējā laikā pašmāju publiskajos pasākumos redzamas reti, un šopavasar tapa zināms, ka jaunākā no māsām pārcēlusies uz dzīvi Ņujorkā.

Sestdien, 28. oktobrī, telekanālā "360TV" startēs raidījumu cikls "Sapnis par Ameriku", kurā Dailes teātra aktieris Intars Rešetins viesosies pie slaveniem latviešiem, kuri mīt ASV.

Pirmajā raidījumā Rešetins devies pie modeles Simonas Kubasovas, kura viesi iepazīstinājusi arī ar savu mīļoto vīrieti Radžu, kurš darbojas nekustamo īpašumu jomā un skaistumkopšanas preču ražošanā.

Kā pastāstīja pati Simona, viņu kopīgais hobijs ir labu restorānu apmeklēšana. "Mans draugs ir gurmāns, un mēs testējam "Michelin" restorānus. Ņujorkā ir daudz ko darīt, jo īpaši gurmāniem," atklāja Simona.

Savā ceļojumā Rešetins apciemojis kopumā 13 latviešus – režisoru un producentu Miku Ozoliņu, dīdžejmeiteni Ellu jeb Elīnu Fūrmani, populārās modeles Simonu Kubasovu un Luīzi Salmgriezi, modes blogeri Līgu Zemturi, mūziķi un dziesmu autori Keriju Kalēju, Latvijas goda konsulu Losandželosā, šerifu, pilotu, miljonāru un plastikas ķirurgu Juri Buņķi, kā arī citas latviešu slavenības, kuras dzīvo ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!