Foto: Vida Press

Holivudā šoruden uzvirmojis viens no visu laiku skaļākajiem skandāliem – nopelniem bagātais producents Hārvijs Vainstīns tiek apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos un vardarbību pret vairākām sievietēm, kuru vidū ir arī pasaulslavenas aktrises. Maisam gals ir vaļā – pasaules šovbiznesā vairāk nekā jebkad agrāk aktualizējies jautājums par to, ko nākas piedzīvot sievietēm, bruģējot ceļu uz panākumiem.

Aizvadītās nedēļas izskaņā ilgus gadus glabātus noslēpumus izpaudusi dejotāja un meiteņu grupas "The Pussycat Dolls" bijusī dalībniece Kaia Džounsa (attēlā), kura ar sociālo tīklu starpniecību paziņojusi – viņa seksuāli izmantota.

Šobrīd 33 gadus vecā sieviete, kura "The Pussycat Dolls" pievienojās 2003. gadā, "Twitter" tīklā vēstījusi, ka meiteņu grupa bijis prostitūcijas tīkla aizsegs.

"Mana patiesība. Es nebiju meiteņu grupā. Es biju prostitūcijas tīklā. Ak, jā, un sanāca tā, ka mēs arī dziedājām un bijām slavenas, kamēr tie, kuriem mēs piederējām, pelnīja naudu," vēstījusi bijusī grupas dalībniece.

Kaia drosmīgi atzinusies – lai gan viņai piedāvāts 13 miljonu ASV dolāru vērts līgums, viņa 2005. gadā pametusi grupu un savus sapņus, jo nav spējusi vairs izturēt šādu dzīvi, kur grupas meitenes "padodas uz riņķi" lielajiem bosiem.

"Lai tu būtu daļa no komandas, tev jābūt komandas spēlētājam. Tas nozīmēja, ka bija jāguļ ar visiem, ar kuriem viņi to lika darīt," "Twitter" tīklā vēstījusi Kaia.

Savukārt intervijā izdevumam "Info Wars" aizvadītajā nedēļā bijusī grupas dalībniece sacījusi – lai gan "The Pussycat Dolls" dēvēta par meiteņu grupu, kurā muzicē talantīgas dziedātājas, patiesībā viņas bijušas prostitūtas.

"Ja tu negulēsi ar kādu no vadītājiem, viņi tevi pados tālāk citiem vadītājiem, menedžeriem, aģentiem vai māksliniekiem, kas darbojas kompānijā. Reizēm meitenes tiek vienkārši laistas uz riņķi," skaidrojusi Džounsa.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka "The Pussycat Dolls" pārstāvji apsūdzības nolieguši un dēvējuši par absurdiem, pretīgiem meliem, tomēr Džounsa paliek pie sava, kā arī uzsvērusi, ka viņa jau agrāk intervijās izpaudusi netīrās šovbiznesa aizkulises, tomēr līdz šim neviens nav viņā neesot ieklausījies.

Savukārt tagad, kad Holivudā izcēlies skandāls, viņa jutusi, ka beidzot pienācis īstais brīdis pateikt visu, kas uz sirds, jo beidzot kāds viņai noticēs. Tāpat arī Kaia vērsusi uzmanību uz to, ka viena no grupas dalībniecēm novesta tiktāl, ka viņa izdarījusi pašnāvību.

Kā vēsta ārzemju mediji, "The Pussycat Dolls" ir viena no visu laiku veiksmīgākajām meiteņu grupām ar pārdotiem 53 miljoniem ierakstu visā pasaulē. 2010. gadā grupa izjuka, un viena no zināmākajām tās pārstāvēm bija daiļā dziedātāja un dejotāja Nikola Šerzingere, kurai izdevies izveidot visai veiksmīgu solokarjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!