Foto: Publicitātes foto

Septembra izskaņā telekanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodots šovs "Ievas jaunās pārvērtības", kurā varēs sekot līdzi tam, kā pārmaiņas piedzīvo dažādas Latvijas sievietes. Pirms šova izmaiņām ļāvusies arī viena no tā vadītājām – ģimenes psihoterapeite Aina Poiša.

Kā vēsta "STV Pirmā!" pārstāvji, raidījums pie skatītājiem dosies trešdien, 27. septembrī, pulksten 21, un tajā darbosies trīs ekspertes – stiliste Indra Salceviča, žurnāliste Inita Sila un Poiša.

Ģimenes psihoterapeites uzdevums būs palīdzēt šova dalībniecēm atraisīt sievišķību. Tāpat viņa dos labākos ieteikumus, kā pārvarēt dzīves grūtības, atgūt pašapziņu un iemīlēt sevi.

"Es vienmēr balsoju par pārmaiņām, ja tās vērstas uz rūpēm par sevi. Latviešu sievietēm jāiemācās par sevi un savu pašapziņu rūpēties no sirds un ilgtermiņā. Jācenšas būvēt jaunu "es", ticēt saviem spēkiem un neaizmirst, ka ir sapņi, kurus nedrīkst atlikt malā nedz karjeras, nedz ģimenes un bērnu dēļ. Lai ne tikai mātes, bet arī sievietes dzīve tiktu dzīvota nomodā," šova "Ievas jaunās pārvērtības" ideju atklāj Poiša.

Viņa pirms šova arī ļāvusies stila maiņai, atgriežoties pie tumšās matu krāsas, un "Ievas jauno pārvērtību" publicitātes foto liecina, ka tie Poišai piestāv vislabāk, liekot izskatīties vēl jauneklīgākai.

Atgādinām, ka gada sākumā Poiša rosījās attiecību glābšanas šovā "Patiesības spogulis", pirms kura populārā psihoterapeite arī bija piedzīvojusi kardinālas stila izmaiņas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!