Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 18. septembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots jaunais latviešu seriāls "Svešā seja", kas nozīmē – ekrānos iemirdzēsies agrāk nepazīti varoņi, kuriem ir lielas izredzes iemantot tautas mīlestību.

Jau vēstīts, ka "Svešās sejas" veidotāji ir pieredzes bagātā "UgunsGrēka", "Ēnu spēļu" un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa.

Seriāla stāstā savīsies "plastiskā ķirurģija un netīrais bizness, noklusētā patiesība ģimenē, mīlestība un cerības, un vēl daudz kas cits", bet pirmās sērijas priekšnojautās ir vērts tuvāk iepazīties ar projekta galvenajiem varoņiem.

Rihards Muižnieks

Foto: Publicitātes foto
50 gadus vecs

Atveido Ģirts Ķesteris

Rihards ir plastikas ķirurgs, kurš specializējas sejas ķirurģijā. Viņš ir izveidojis plastiskās ķirurģijas klīniku, kurā arī strādā kā vadītājs. Rihards ir darbaholiķis, ļoti mīl savu darbu – tā līdz šim bijusi viņa dzīves prioritāte. Ģimenes dzīvi – bērnu Bruno un Džeinas audzināšanu – atstājis bijušās sievas Ērikas ziņā, un, lai arī mīl bērnus, audzināšanas rezultāts viņu neapmierina.

Necieš pretī runāšanu un neredz nekādu jēgu diskusijām. Tāpat Rihards ir pašpietiekams cilvēks, kurš neuztraucas par to, ko citi par viņu padomās.

Madara Kreicberga

Foto: Publicitātes foto
26 gadus veca

Atveido Dārta Daneviča

Madara pēc izglītības ir operāciju māsa. Darbā ir atbildīga un profesionāla, cilvēks, uz kuru viennozīmīgi var paļauties. Labi saprotas gan ar kolēģiem, gan pacientiem. Personiskajā dzīvē – mīļa un maiga meitene, ja vēlas tāda būt.

Var pārvērsties arī par fūriju, ja ir jānosargā sava ģimenes ligzda.

Henrijs Muižnieks

Foto: Publicitātes foto
70 gadus vecs

Atveido Zigurds Neimanis

Henrijam tuvojas vecums, kad pamazām ir jādomā par to, ka varētu iet pelnītā atpūtā un biznesa vadīšanu uzticēt kādam citam.

Diemžēl kandidāti pa vīriešu līniju ir tikai divi – Henrija dēls Rihards neizrāda ne mazāko vēlmi pārņemt biznesu un visu līdzšinējo dzīvi ir centies turēties no tā pa gabalu, bet mazdēls Bruno izrāda pārāk lielu interesi kļūt par jauno bosu – tikai ne raksturs, ne izglītība un pieredze nav tik nopietnam darbam atbilstoši.

Džeina un Bruno Muižnieki

Foto: Publicitātes foto
24 gadus veca

Atveido Elīna Avotiņa

Džeina strādā tēva plastiskās ķirurģijas klīnikā par administratori. Par Džeinu un viņas māti var teikt – ābols no ābeles tālu nekrīt. Džeina ir "atsitusies" mātē, pārņēmusi visas viņas sievišķīgās īpašības.

Džeinas stilīgās drēbes, aksesuāri, kosmētika un izpriecas gan izmaksā visai dārgi, bet māte uzskata, ka meitai ir jāpucējas un jābauda dzīve – kad tad, ja ne tagad?

26 gadus vecs

Atveido Niklāvs Kurpnieks

Bruno ir līdz galam neizlēmīgs jaunietis, jo nevienā no trim dažādajām augstskolām nav nokārtojis pat vienu sesiju. Vecākiem paziņojis, ka tas nav viņa aicinājums – jāmeklē dzīvē kaut kas cits. Patiesībā vienīgais, ko karsti vēlas – mantot vectēva Henrija biznesa impēriju un kļūt par bosu.

Žoržs

Foto: Publicitātes foto
Aptuveni 30 gadus vecs

Atveido Kārlis Freimanis

Šefpavārs Ērikas itāļu restorānā "Toskāna". Nāk no Latvijas laukiem, ieguvis pavāra izglītību vietējā tehnikumā, stāsta, ka pēc tam stažējies restorānos Itālijā, Francijā, apguvis Vidusjūras virtuvi.

Kāda īsti bijusi "stažēšanās", neviens īsti nezina, jo nekādu dokumentālu liecību un sertifikātu nav – iespējams, Žoržiks vienkārši ceļojis pa Eiropu ar autostopiem, pie reizes baudot vietējo virtuvi, ēdienus, dzērienus un mazliet painteresējoties, kā kas ir gatavots.

Maksis Muižnieks

Foto: Publicitātes foto

30 gadus vecs

Atveido Armands Berģis

Maksis ir attāls Muižnieku ģimenes radinieks, kurš oficiāli strādā plastiskās ķirurģijas klīnikā par sanitāru.

Ērika Muižniece

Foto: Publicitātes foto
46 gadus veca

Atveido Vita Vārpiņa

Ērika ir restorāna "Toskāna" īpašniece un pārvaldniece. Restorānu ieguvusi šķiršanās procesā no Riharda – ģimenes īpašums ticis pārrakstīts uz viņas vārda. Laulībā ar Rihardu aizvadīts daudz gadu, ir divi pieauguši bērni Bruno un Džeina.

Kad Rihards paziņojis, ka grib šķirties, Ērika bijusi nikna, bet, saprotot, ka nevar pārliecināt Rihardu palikt, izlikusies, ka šķiras pa draugam. Saglabājusi labas attiecības ar bijušo vīru, jo cer viņu atgūt. Ērika ir pašpārliecināta sieviete, pieradusi iegūt to, pēc kā kāro.

Artis Feldmanis

Foto: Publicitātes foto
28 gadus vecs

Atveido Kaspars Dumburs

Nupat pabeidzis medicīnas studijas (studiju ilgums – 11 gadi), specialitāte – anesteziologs-reanimatologs. Līdz šim nav bijis laika nopietnām romantiskām attiecībām – slims tēvs, mamma visu laiku strādā, pats nopietni studē, grib visai ģimenei nodrošināt pārtikušāku dzīvi. Bijuši vien īsi romāni ar kursa biedrenēm, bet nekas nopietns.

Taču pēc rakstura ļoti racionāls un loģiski domājošs cilvēks. Var būt arī skarbs, ja kāds rīkojas tā, kā pēc viņa domām nav pareizi. Tāpat arī apņēmīgs – ja kaut ko grib, tad mēģina to panākt ar visiem spēkiem.

Žanna Feldmane

Foto: Publicitātes foto
50 gadus veca

Atveido Milena Gulbe

Žanna strādā par stjuarti. Studējusi mūziku, bet tā arī nav izdevies iegūt augstāko izglītību, jo pieteicies dēls Artis. Žannas vecāki – Šarlote un Klaudijs – ir viņas miera oāze. Žanna ļoti mīl abus, un vecāki mīl viņu.

Kad Artim palikuši trīs gadi, apprecējusies, jo vienkārši gribējies precētas sievas statusu un lai dēlam nebūtu jādzīvo bez tēva. Laulības dzīve bijusi garlaicīga, nelaimīga, bez mīlestības.

Šarlote Vītoliņa

Foto: Publicitātes foto
70 gadus veca

Atveido Katrīne Pasternaka

Šarlotei un viņas vīram Klaudijam pieder viesu nams "Vītoliņi" un konditoreja. Šarlote atbild par viesnīcu un visu kopējo uzņēmuma grāmatvedību, bet viņas vīrs – par virtuvi, ēst gatavošanu un konditoreju.

Pēc rakstura Šarlote ir ļoti praktiska, it īpaši darbā – vēlas visu izdarīt, kā nākas. Īsta saimniece, viesmīlīga. Nopietni uztver klientu konfidencialitāti, jūt atbildību par katru cilvēku, kas uzturas viesu namā.

Klaudijs Vītoliņš

Foto: Publicitātes foto
70 gadus vecs

Atveido Juris Kalniņš

Strādā par pavāru un konditoru viesu namā "Vītoliņi". Viņam ir profesionāla konditora izglītība. Viņš cep kūciņas, bulciņas, cepumus, taisa konfektes, ļoti mīl savu darbu, iegulda tajā visu. Radošs cilvēks, sapņotājs, tas izpaužas viņa konditorejas izstrādājumu noformējumā un nosaukumos.

Pēc rakstura Klaudijs ir jauks un mīļš opītis, līdz brīdim, kad tiek apdraudēta viņa ģimene. Tad jaukums izzūd, un parādās Klaudija šerpā rakstura puse!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!