Foto: Instagram.com/leratv/
Krievijā populārā TV personība Ļera Kudrjavceva (attēlā), kura maijā atzīmēja 46 gadu jubileju, joprojām var lepoties ar jauneklīgu izskatu un tvirtām ķermeņa aprisēm, kuras viņa sociālajos tīklos labprāt izrāda niecīgos bikini. Tiesa, netrūkst nelabvēļu, kas uzskata – skaistā sieviete mānās un savas bildes pirms publicēšanas apstrādā.

Krievijas mediji steidz vēstīt, ka Ļeras atbalstītāji un nīdēji šonedēļ sagājuši ragos. Karstas diskusijas un kaismīgus strīdus raisījusi daiļavas "Instagram" foto blogā publicēta bildīte, kurā viņa pozē zilā peldkostīmā.

Neilgā laikā kārdinošais foto izpelnījies vairāk nekā 44 tūkstošus sarkano sirsniņu, savukārt komentāru sadaļā izlasāmi ne tikai jūsmīgi komplimenti, kas veltīti Ļeras jauneklīgajam ķermenim, slaidajām kājām, šmaugajam viduklim un formīgajām krūtīm, bet arī indīgas piezīmes un nenovīdīgi aizrādījumi.

Vairāki nelabvēļi nav kautrējušies ironiski pasmieties – bildīte pirms publicēšanas esot acīmredzami uzlabota, lai Ļeras augums izskatītos labās, nekā tas ir patiesībā.

Nešpetnie komentētāji sprieduši, ka TV zvaigzne pilnībā zaudējusi realitātes izjūtu, jo viņas kājas izskatoties nesamērīgi garas un slaidas, savukārt āda esot pārāk gluda un perfekta viņas vecumam.

Savukārt Krievijas televīzijas personības atbalstītāji naski metušies aizstāvēt savu elku. "Laika zobam nav varas pār Ļeras skaistumu," Kudrjavcevu dedzīgi aizstāvējusi kāda pielūdzēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!