Foto: Publicitātes foto/Vida Press
Arī aizvadītajā nedēļā netrūka dažādu karstu ziņu, par ko trīt mēles un lauzīt galvas, un "Delfi Izklaide" piedāvā apspriestāko un satraucošāko izklaides lauciņa ziņu izlasi.

Mīlestība un stils: Vaikules festivāla spilgtākie pārīši

Foto: DELFI/Publicitātes foto
Par vienu no karstāk apspriestajiem šīs vasaras notikumiem pašmāju šovbiznesā kļuva aizvadītajā nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē notikušais festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala", kuru apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Lasīt vairāk

Pensionārs blokmājas kāpņu telpu pārvērš pilī

Foto: Vida Press

Kamēr daļa padomju gado celto daudzdzīvokļu namu iemītnieki gaužas par nemīlīgajām kāpņu telpām, kāds apņēmīgs pensionārs no Kijevas ņēmis lietu savās rokās un pārvērtis sapni par mājīgāku vidi realitātē.

Lasīt vairāk

Gavars pēc laulības izjukšanas uzsācis jaunas attiecības

Foto: DELFI

Pērnā gada rudenī lielu uzmanību guva līdz tam par paraugģimeni uzskatītā Gavaru pāra šķiršanās – bijusī modele Una pameta uzņēmēju un savu septiņu bērnu tēvu Māri, lai pārceltos uz Tenerifi.

Lasīt vairāk

Foto: Liepājā noticis draisks slapjo T-kreklu konkurss

Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā karsta ballīte norisinājās liepājnieku un Liepājas viesu iecienītajā pludmales bārā "Red Sun Buffet" – tur drosmīgas daiļavas piedalījās slapjo krekliņu konkursā.

Lasīt vairāk

Gada kāzas Krievijā: Pugačovas mazdēls apprecējis mīļoto Aļonu

Foto: "Instagram"

Ceturtdien, 27. jūlijā, laimīgu notikumu piedzīvojis Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas mazdēls Ņikita Presņakovs – viņš pie altāra vedis savu mīļoto meiteni Aļonu.

Lasīt vairāk

Foto: Ksenija Sobčaka ar ģimeni atpūšas Latvijā

Foto: Instagram.com

Gana prāvajam Krievijas šovbiznesa zvaigžņu pulciņam, kas vasarā izvēlas daļu laika pavadīt Jūrmalā, pievienojusies arī populārā žurnāliste Ksenija Sobčaka ar ģimeni.

Lasīt vairāk

Foto: Porziņģa brāļa draudzene gozējas Liepājas pludmalē

Foto: LETA/Instagram.com/gabriellekniery/

Pie populārā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa šovasar viesojas viņa mīļotā meitene, modele Gabriela Nerija, kura savus sekotājus sociālajos tīklos priecē arī ar foto no atpūtas Latvijā.

Lasīt vairāk

Šķiršanās un sejas paralīze: Andželīnas Džolijas smagais gads

Foto: Reuters/Scanpix

Ir apritējis gandrīz gads, kopš par šķiršanos paziņoja Holivudas paraugpāris Andželīna Džolija un Breds Pits. Abi bijušie laulātie par notikušo runājuši reti un izvairīgi, tāpēc lielu interesi radījusi Džolijas intervija žurnāla "Vanity Fair" septembra numurā.

Lasīt vairāk

Foto: Jeļenas Ostapenko elegantais vasaras stils

Foto: Publicitātes foto/DELFI

Starp aizvadītās nedēļas izskaņā Jūrmalā notikušā festivāla "Laima Rendez Vous Jūrmala" viesiem bija arī populārā Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kas daudzus pārsteidza ar savu valdzinošo stilu.

Lasīt vairāk

'Forbes': 10 ietekmīgākās Krievijas slavenības

Foto: AP/Sputnik/Scanpix

Izdevums "Forbes" publicējis jauno Krievijas ietekmīgāko slavenību sarakstu, un šogad tā līderis ir hokejists Aleksandrs Ovečkins.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!