Foto: DELFI/Publicitātes foto
Par vienu no karstāk apspriestajiem šīs vasaras notikumiem pašmāju šovbiznesā kļuva aizvadītajā nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē notikušais festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala", kuru apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Dziedātājas Laimas Vaikules organizētais pasākums turpina savulaik jaunā izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" aizsāktās tradīcijas – arī "Laima Rendez Vous Jūrmala" pulcē tik daudz turīgu, ietekmīgu vai vienkārši populāru ļaužu, cik citkārt vienviet ir praktiski neiespējami sastapt.

Starp viņiem netrūkst arī spilgtu pāru, no kuriem "Delfi Izklaide" īpaši izceļ tos, kuri dažādu iemeslu dēļ izpelnījās lielāko uzmanību.

Par spīti ļaužu runām – kopā

Foto: DELFI
Fotogrāfu un citu viesu uzmanību nenoliedzami izpelnījās aktrise, rotu dizainere un pasākumu vadītāja
Agnese Zeltiņa
ar pavadoni, uzņēmēju Rūdolfu Brēmani.
Lai gan vēl pavisam nesen daudzi trina mēles, ka šai savienībai pienācis gals, pievilcīgā gaišmate ar mīļoto vīrieti apmeklēja vairākus festivāla koncertus un skaidri lika saprast – šajās attiecībās viss ir kārtībā.

Krištopanu klana idille

Foto: DELFI
Vaikules festivāls uz Dzintaru koncertzāli bija atvilinājis arī bijušo premjeru Vili Krištopanu ar ģimeni – kādreizējais politiķis pats pasākumu baudīja kopā ar sievu Aiju, un arī viņa atvases demonstrēja skaistu attiecību paraugus.

Krištopana ģimenes pastarīte Nikola pasākumu apmeklēja kopā ar mīļoto puisi Lauri, kurš studē Amsterdamā, bet tas abiem jauniešiem neliedz baudīt īstu romantiku un uzturēt savās attiecībās dzirkstelīti.

Tāpat Dzintaru koncertzālē varēja sastapt pievilcīgo laika ziņu diktori Maiju Rozīti ar laulāto draugu Kasparu Krištopanu – ja savulaik šis pāris bija gana bieži dažādu publisku burziņu apmeklētāji, tad pēc kļūšanas par divu bērniņu vecākiem viņi manāmi tikai ļoti īpašos pasākumos.

Biznesa lēdija un jūrnieks

Foto: Publicitātes foto/Ritvars Stankevičs
Tāpat starp festivāla "Laima Rendez Vous Jūrmala" viesiem jāizceļ "Mercedes-Benz" oficiālā pārstāvja Latvijā "Domenikss" vadītāja Benita Sadauska ar pavadoni.

Populārā pašmāju biznesa lēdija šovasar pasākumus apmeklē kopā ar Vitāliju Danilenko, kurš, kā vēsta izdevums "Privātā Dzīve", ir investīciju biznesmenis un jūrnieks no Krievijas.

Arī šis pāris nebaidās no publiskām tuvības izpausmēm, un festivāla laikā abi bija manīti gan apskaujoties, gan pastaigājoties roku rokā.

Mīļotā vietā – vīrs

Foto: Publicitātes foto
Dzintaru koncertzālē uzmanību piesaistīja arī kādreiz pašmāju miljonāru sarakstos ierindotā uzņēmēja Irēna Pulkinena. Viņa gadu gaitā ir bijusi bieža Jūrmalā notiekošo pasākumu apmeklētāja un lielākoties tur gozējās draugu kompānijā, kuras neiztrūkstoša sastāvdaļa bija uzņēmējs Oskars Barševskis.

Barševskis un Pulkinena ilgu laiku bija viens no spilgtākajiem pašmāju pārīšiem, un daudziem bija liels pārsteigums, kad pirms vairākiem gadiem Pulkinena atklāja – viņa vēl aizvien ir precējusies ar somu uzņēmēju Esko.

Šovasar Pulkineni, kuriem laulību izdevies saglabāt jau vairāk nekā 30 gadus, bieži manāmi dažādu pasākumu viesu rindās, un arī "Laima Rendez Vous Jūrmala" nebija izņēmums.

Operas zvaigzne un diriģents

Foto: Publicitātes foto/Jānis Spigovskis
Festivāla pēdējā vakarā daudzu skatienus pievērsa operdziedātāja
Kristīne Opolais
un diriģents
Andris Nelsons
, kurus bieži negadās redzēt Latvijas popkultūras pasākumu rindās.

"Laima Rendez Vous Jūrmala" noslēguma koncertam Opolais bija izvēlējusies roķīgu stilu, un melnās ādas tērpu papildināja tam pieskaņota kakla rota un grims, bet viņas vīrs priekšroku bija devis krietni ikdienišķākam stilam.

Atgādinām, ka Opolais un Nelsons apprecējās 2011. gada, un abi audzina meitiņu Adriānu.

Redzēti kopā

Foto: Publicitātes foto/Ritvars Stankevičs
Starp festivāla "Laima Rendez Vous Jūrmala" viesiem visu četru vakaru laikā netrūka arī citu sabiedrībā zināmu pāru, no kuriem daudzi šo popkultūras gardēžu pasākumu izmantoja, lai demonstrētu ne tikai jūtas, bet arī kopīgo stila izjūtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!