Foto: DELFI
Starp pašmāju šovbiznesa dzīvē visvairāk gaidītajiem šīs vasaras notikumiem ierindojams jūlija izskaņā Jūrmalā paredzētais "Laima Rendez Vous Jūrmala", un jau labi pasen sākusies vērienīga gatavošanās festivālam.

Šogad dziedātāja un festivāla namamāte Laima Vaikule, kura vienmēr pratusi pievērst uzmanību ar savu oriģinālo stilu un krāšņajiem skatuves tērpiem, nolēmusi izmēģināt "Latvijas preci" – gatavojoties festivālam, skatuves māksliniece sadarbojusies ar vairākiem pašmāju dizaineriem.

Sadarbībā ar pieredzes bagātajiem dizaineriem Aleksandru Pavlovu un Natāliju Jansoni, jauno talantu Arvilu Lindi un zīmola "Amoralle" radītāju Inesi Ozolu, kā arī ar rotu mākslinieci Lauru Selecku tapuši tērpi un rotas, kas ziņkārīgajiem aplūkojami jau pirms festivāla.

Pirmdienas, 12. jūnija, pēcpusdienā iepirkšanās centrā "Spice" atklāta Vaikules festivāla tērpu izstāde, un atklāšanas pasākumā piedalījās arī pati esterādes leģenda, kura nav bieža Latvijas saviesīgo burziņu viešņa.

Starp Vaikules tērpu izstādes atklāšanas viesiem bija krietns pulciņš sabiedrībā zināmu dāmu – pasniedzēja Ieva Adamss, māksliniece Ieva Bondare, aktrise un pasākumu vadītāja Zane Vaļicka, uzņēmēja Svetlana Leva un citas.

Atgādinām, ka festivāls "Laima Rendez Vous Jūrmala" šovasar notiks no 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!