Foto: Vida Press

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana tiek apspriesta no matu galiņiem līdz papēžiem. Uzmanības centrā ir ne tikai viņas "firmas" apaļumi, bet arī frizūra, grims, apavi un, protams, tērpi.

"Delfi Izklaide" piedāvā apskatīt Kimas Kardašjanas tērpu izlasi, kas diez vai demonstrē labas gaumes priekšzīmi un kas likuši trīt mēles izbrīnā, sašutumā vai, iespējams, skaudībā.

Pūkainas čības un kailas krūtis

Foto: Vida Press
Amerikāņu TV šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana atradusi drošu metodi, lai mediju interese par viņu nezustu. Daiļaviņa vismaz reizi nedēļā publiski izrāda savas krūtis un viņas slavas garantu – sēžamvietu.

2016. gada vasaras izskaņā Kardašjanu klana skaistule nolēma iekarot Ņujorkas ielas ar redzamiem krūtsgaliem un mājas čībām.

Kimas topa krūšu daļa izcēlās ar tādu caurspīdīgumu, ka plānie auduma gabaliņi varēja teju arī nebūt. Savukārt viņai kājās bija pūkaini izstrādājumi, kas izskatījās pēc mājas čībām. Arī šorti atgādināja sporta īsbikses, ar kurām ielās iziet tikai retais.

Tīkliņkleita, kas neko nenoslēpj

Foto: Vida Press
Aizvadītā gada jūlijā Kima pārsteidza Losandželosas iedzīvotājus ar kleitu, kas atstāja maz vietas iztēlei.

Kardašjana fotozibšņu gaismā gozējās caurspīdīgā tīkliņauduma kleitā, sniedzot iespēju visiem pasākuma viesiem novērtēt viņas melnās biksītes un vareno krūšu aprises.

Tabloīdi bija sajūsmā – tika vēstīts, ka šī caurspīdīgā kleita esot viens no visu laiku pikantākajiem un seksīgākajiem tērpiem, kādā Kima parādījusies sabiedrībā.

Jocīga apakšveļas kombinācija

Foto: Vida Press
Īpaši savdabīga tērpu kombinācija bija slavenās skaistules mugurā šī gada aprīlī Holivudā, kad viņa devās vakariņot pie draugiem.

Tērps apvienoja kosmiska mirdzuma krūšturi, teju vai omītes mežģīņu apakšbikses un vēl augšdaļas elementu no vēsturiskas vīriešu apakšveļas.

Kaut tērps balansēja uz bezgaumības robežas, Kimas slava viņai ļauj vilk mugurā jebko, ko sirds vēlas. Galvenais, lai izceļas apaļumi un lapsenes viduklis.

Mežģīnes un vairāk nekā

Foto: Vida Press
Aizvadītā gada pavasarī Eiropas tūres ietvaros Kima devās uz Londonu un arī tur ļāva visiem pamielot acis, ievērojot savu pikanto ģērbšanās stilu.

Londonā daiļava apmeklējusi izdevuma "Vogue" rīkoto "100 Gala Dinner" slavenību burziņu. Viņa kārtējo reizi kļuva par pasākuma apspriestāko un fotografētāko viešņu, jo izrādīja savas izdaudzinātās ķermeņa formas tērpā, kas rosināja iztēli.

Viņas ķermenis bija ietērpts mežģīņu audumā, kas lika kleitai balansēt uz kailuma robežas. Izcakoto kleitu papildināja masīva ādas josta, kas, pēc stila ekspertu domām, tomēr nebija izcilākā kombinācija.

Džinsu diena ērmīgos zābakos

Foto: Vida Press
Pārfrāzējot teicienu "visu vai neko", 2016. gada 6. septembri Kima Ņujorkā pasludināja par džinsu dienu.

Viņa bija tērpusies džinsu šortos un tāda paša auduma kreklā, bet ne jau šie apģērba gabali piesaistīja visu skatienus. Bija divi caurspīdīgi elementi, kas pēcāk tika apspriesti visos tabloīdos.

Viens bija zem atpogātā krekla esošais caurspīdīgais krūšturis, kas priecēja pikantēriju mīļotājus. Otrs – garie, caurspīdīgie zābaki. Šie ekstravagantie apavi bija Kimas vīra repera Kanjes Vesta dizaina šedevrs, kuru slavenā sieva labprāt reklamēja uz sava auguma.

Pilnīgi spīdīgs un caurspīdīgs

Foto: Vida Press
Kādu brīdi tabloīdi sāka spriedelēt, ka Kima Kradašjana nolēmusi boikotēt krūšturi. Šis apakšveļas gabals arvien retāk bija redzams šovu dīvas mugurā, ļaujot apskatīt visus labumus kā uz delnas.

Aivadītā gada rudenī uz burziņu Ņujorkā Kima devās tādā tērpā, kas noteikti garantēja paparci fotozibšņu uzmanību.

Tērps izcēlās ar spīdumu un neļāva Kimai paiet garām nepamanītai. Tomēr kleitai bija vēl otrs trumpis – tā bija tik caurspīdīga, ka pikantākās detaļas pat nebija skatītājiem jāpiefantazē.

Neuzvilktā blūze

Foto: ""Purina"
Viesojoties Maiami aizvadītā gada rudenī, Kima Kardašjana bija nolēmusi neapdalīt šīs saulainās pilsētas iedzīvotājus un arī tur parādīt visu tik iemīļotos plikumus.

Uz kādu ballīti slavenība devās džinsu biksēs un krāšņā apakšveļas topā.

Kima savas raženās krūtis bija iespīlējusi mežģīņotā bodijā – apģērba gabalā, kas, kā novērtējuši tabloīdu aptaujātie stila kritiķi, daudz labāk tomēr piedien guļamistabai vai svingeru ballītes apmeklējumam.

Caurumu vairāk nekā tērpa

Foto: Vida Press
Kima Kardašjana kļuva par vienu no apspriestākajām un preses fotogrāfu iecienītākajām 2016. gada Parīzes modes nedēļas viešņām. 35 gadus vecā tabloīdu zvaigzne cītīgi rūpējas, lai katru dienu pārsteigtu ar pikantiem un īpaši modīgiem tērpiem.

Lielu ievērību izpelnījās apģērbs, kādā daiļava apmeklēja zīmola "Balmain" skati. Sanākušie viesi nespēja no Kardašjanas novērst skatienus, jo viņa gozējās tamborētā kleitā, kas ļāva novērtēt visus dāmas sievišķīgos labumus.

Pēdējā laikā Kima gan bija pasākusi iziet sabiedrībā bez krūštura, ļaujot apskatīt dabas dotumus visā godībā, taču šoreiz viņa bija apvilkusi miesaskrāsas vešiņu, lai tomēr iekļautos pieklājības normu robežās.

Kad aizmirstas svārki

Foto: Vida Press
2016. gada Parīzes modes nedēļā Kima nolēma nodemonstrēt visus savus tērpus, kas robežojas ar piedauzību un bezgaumību.

Viena no šīm pērlēm bija mežģīņu legingi, kas pārmaiņus pēc kā uz delnas atklāja to, kas atrodas zemāk par jostasvietu.

Varētu domāt, ka svārki vai bikses aizmirsti mājās, tomēr, ņemot vērā Kardašjanas slavas kāri, skaidrs, ka tas nebija noticis netīšām.

No guļamistabas uz modes skati

Foto: Vida Press
Aizvadītā gada kārtējā Parīzes modes nedēļas pērle bija Kimas paskats, dodoties uz zīmola "Givenchy" skati.

Balts mežģīņu naktskrekls un balts satīna halātiņš – tā vien šķiet, ka runa ir par dīvas nesteidzīgajām brokastīm sestdienas rītā. Tomēr nē – tas ir Kimas tērps, kas sedza viņas "firmas" labumus, dodoties uz franču modes zīmola "Givenchy" jaunumu skati.

Tērpu papildināja Kimas iemīļotās caurspīdīgā plastikāta kurpes.

Visu laiku piedauzīgākais tērps

Foto: Vida Press
Šķiet, ka TV šovu dalībnieces Kima kāre pēc uzmanības kļuvusi nekontrolējama. Tērpšanās vienīgi apakšveļā vai pat iziešanas sabiedrībā bez tās 2016. gadā kļuva par skaistules ierastu lietu.

Uz sava vīra, repera Kanjes Vesta, koncertu septembra izskaņā Maiami Kardašjana devās, iespējams, visu laiku piedauzīgākajā tērpā, kāds viņai jebkad bijis mugurā.

Kima krāšņi izrādīja savas kuplās krūtis un brango dibenu caurspīdīgā kleitā, kas izskatījās pēc erotiskās vešiņas. Vēlamais tika panākts – reti kurš spēja palikt vienaldzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!