Foto: Vida Press

Holivudas skaistuļu pāris Breds Pits un Andželīna Džolija nu turpina dzīvi brīvu cilvēku statusā. Abi tiek pāri kraham ģimenes dzīvē pa savam – kāds metas darbos un iegādājas jaunu mitekli, bet kāds sarūpējis sev tādu braucamo, lai izbaudītu īstu vīru kaislības.

Andželīna Džolija pēc skaistās kopdzīves pasakas beigām aktīvi turpināja darboties režijā, uzņemot kārtējo politisko drāmu, kā arī nesen sev un bērniem iegādājusies lepnu mitekli Losandželosā, jo iepriekš viņa šajā pilsētā uzturējās Pita mājā.

Savukārt Breds, kurš zināms kā īsts motofans, sev sagādājis kādu vecpuiša spēļmantiņu – jaunu motociklu. Kaut Pita vājība ir eleganti braucamie ar nelielu retro piesitienu, šoreiz 53 gadus vecā filmu zvaigzne izvēlējusies zīmola "BMW" modeli "R1200 GS Adventure", kas lepojas ar visai mūsdienīgu dizainu.

Kā vēsta "Daily Mail", Pita krājumā esot aptuveni 10 tērauda kumeļi.

Piemēram, 2013. gadā viņš iegādāties Velntīndienas dāvanu savai toreizējai sievai Andželinai Džolijai devies ļoti eksluzīva braucamā mugurā. Tas bijis toreiz pasaulē dārgākais motocikls "Titanium" sērijas XX "Ecosse".

Savukārt 2009. gadā Pits iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Viņš ar savu motociklu lavierējis pa sastrēgušu Losandželosas ielu, kad kāds uzmācīgs paparaci fotogrāfs piebraucis pārāk kino zvaigznei. Pits zaudējis līdzsvaru un nokritis, bet traumas nav guvis.

Līdzīgs hobijs aizrāvis tādus Pita jomas kolēģus kā Džordžu Klūniju, Tomu Krūzu, kā arī amerikāņu sarunu šova vadītāju Džeju Leno. Britu aktieris Jūens Makgregors pirms 13 gadiem ar motociklu pat veicis ceļojumu apkārt pasaulei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!