Foto: Vida Press
Beidzot, iespējams, noskaidrojies, kas sagandēja Holivudas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulību. Tiek vēstīts, ka lielu lomu attiecību izjukšanās esot spēlējis Andželīnas brālis Džeimss Heivens.

Džolija nekad nav slēpusi, ka viņai ar brāli ir ļoti cieša saikne. Tā, piemēram, gadsimtu mijā abi "Golden Globes" balvu pasniegšanas ceremonijas aizkulisēs vienojās skūpstā (attēlā), kura foto kļuva par īstu sensāciju.

Tāpat zināms, ka Džeimss jau vairākus gadus pieskata un rūpējas par māsas un viņas vīra sešiem bērniem, kā arī uzrauga auklīšu darbu. Tiesa, allaž modrais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "Radar Online" steidz ziņot, ka Pitam svaiņa klātbūtne bija kļuvusi par traucēkli.

Žurnālists Aiens Halperins, kura kontā jau ir vairākas biogrāfijas, tajā skaitā Džolijas un Pita, izdevumam klāstījis, ka viņš esot apvaicājis daudzus pāra draugus, un tie atzinuši, ka Džeimsa pārlieku lielā iesaistīšanās māsas ģimenē esot bijusi nomācoša.
Foto: Vida Press
"Džeimss bija viņiem tik tuvs, ka pat dzīvoja ar viņiem kopā. Breds ar to acīmredzami nebija apmierināts. Viņš sievai izvirzīja ultimātu – es vai viņš," sacījis Halperins.

Pitam bieži vien esot licies, ka sievas brālis mēģina viņu aizstāt un izturas tā, it kā viņš būtu viņa bērnu tēvs. Tāpat aktieris uzskatījis, ka Džeimsam ir pārāk liela kontrole pār Andželīnas lēmumiem, kas skar ģimeni, laulību un bērnu audzināšanu.

Halperins nesen sācis rakstīt jaunu grāmatu par Džolijas un Pita laulību, un viņš sacījis, ka tajā vairākas lappuses būs veltītas arī Andželīnas tuvajām attiecībām ar brāli.

"Es izklāstīšu arī runas par incestu," sacījis Halperins. "Nav nekāds brīnums, ka Andželīna un Breds izšķīrās. Bija pagājuši vairāk nekā 10 gadi, un Džeimss joprojām dzīvoja ar viņiem kopā. Breds nejutās komfortabli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!