Foto: Vida Press
Šovbiznesa un plastiskās ķirurģijas attīstība veicinājusi mītu, ka viens no panākumu galvenajiem stūrakmeņiem ir milzu krūtis. Nelielu apaļumu īpašnieces stereotipu vadītas ir gatavas gulties zem skalpeļa, lai krūtis palielinātu mākslīgi.

Kamēr pasaulē virmo krūšu palielināšanas neprāts, dažas sabiedrībā zināmas dāmas lauzušas pretrunīgi vērtētos skaistuma standartus, rīkojoties pretēji – savas dabiskās krūtis dažādu apsvērumu dēļ samazinot. Piedāvājam iepazīties ar dažām spilgtām personībām, kuras peld pret straumi.

Aktrise Ariela Vintera

Foto: Vida Press

Šobrīd 19 gadus vecā amerikāņu aktrise, seriāla "Modern Family" zvaigzne Ariela Vintera (attēlā) savas dabas dotās kuplās krūtis samazināja 2015. gada vasarā.

Vintera vēl nebija sasniegusi pilngadību, kad viņas krūtis no 32F izmēra tika samazinātas līdz 34D apjomam. Aktrise vēlāk skaidroja, kad šāds lēmums pieņemts, jo brangie apaļumi ne tikai apgrūtinājuši filmēšanos seriālā, kurā viņai bija uzticēta inteliģentas pusaudzes loma, bet arī radījuši muguras sāpes.

"Es atceros, ka savas māsas kāzās izskatījos plakana un domāju, kaut man izaugtu pupi. Un tad burtiski vienā naktī tas arī notika. Bet tie tikai turpināja augt, augt un augt, un neizskatījās, ka tas kaut kad apstāsies. Esmu sajūsmā, ka beidzot jūtos par sev pārliecināta, nevis tikai izskatos par sevi pārliecināta," neilgi pēc operācijas intervijā izdevumam "Glamour" skaidroja Vintera.

Aktrise Drū Berimora

Foto: EPA/LETA

Daudziem, iespējams, garām paslīdējis kāds visnotaļ interesants fakts par šobrīd 42 gadus veco amerikāņu kinozvaigzni Drū Berimoru (attēlā) – viņai pusaudzes gados tika veikta krūšu samazināšanas operācija.

Ārzemju mediji vēsta, ka Berimora zem skalpeļa gūlās 1992. gadā 17 gadu vecumā. Jau tolaik viņas apaļumi bija sasnieguši DD krūštura bļodiņu apmērus.

"Es mīlu savu ķermeni tādu, kāds tas izskatās šobrīd. Lielas sieviešu krūtis ir mulsinošas, jo vīrieši uz tām nemitīgi skatās. Kad tās ir milzīgas, tu kļūsti nedroša. Tev sāp mugura. Lai arī ko uzvilktu mugurā, tu izskaties masīva. Tas ir ļoti neērti," 1998. gadā intervijā izdevumam "New York Daily News" lēmumu samazināt krūtis skaidroja Berimora.

Aktrise Kvīna Latifa

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Kvīna Latifa (attēlā) savas dabas dotās kuplās krūtis samazināja 2003. gadā. Šādu lēmumu viņa pieņēma pēc liekā svara zuduma.

"Es to negribēju darīt, taču es biju nokritusies svarā par 11 kilogramiem, bet krūts nekur nebija pazudušas. Es joprojām visu to lērumu stiepu sev līdzi. Es gan negribēju, lai tās kļūst tik mazas," intervijā izdevumam "People" pāris gadus pēc operācijas sacīja Latifa.

Sieviete intervijā skaidroja, ka pirms tam viņai bija E vai F izmēra krūtis, bet pēc operācijas tās sarukušas līdz dubultajam D izmēram.

TV personība Dina Manzo

Foto: Vida Press

Savukārt šobrīd 46 gadus vecā amerikāņu TV personība un realitātes šovu zvaigzne Dina Manzo (attēlā) savas dzīves laikā zem skalpeļa gūlusies vairākkārt. Viņas krūtis operētas trīs reizes.

2000. gadā Dinai tika ievietoti krūšu implanti, taču viņa ātri vien saprata, ka nespēj sadzīvot ar mākslīgajiem apaļumiem, un implanti pēc kāda laika tika izņemti.

Savukārt 2010. gadā viņai tika veikta pēc kārtas trešā krūšu operācija, kuras laikā viņas dabiskās krūtis no 32DD izmēra tika samazinātas līdz 32C izmēram.

"Es nejutos ērti, un man bija sajūta, ka visu laiku staipu sev līdzi bērnu. Kamēr nebūsi izbaudījusi, kā ir dzīvot ar lielām krūtīm, tu nesapratīsi, cik liela problēma ir piemērota apģērba atrašana," savulaik savu lēmumu skaidrojusi Manzo.

Aktrise un komiķe Žanīna Garofalo

Foto: Vida Press

52 gadus vecā amerikāņu aktrise, komiķe un rakstniece Žanīna Garofalo (attēlā) ienīdusi savas krūtis, tiklīdz tās sākušas augt. Turklāt augumā nelielā sieviete uzskatījusi, ka viņai lieli apaļumi nepiestāv.

"Es esmu vien metru un 55 centimetrus gara, bet man bija pupi kā Dollijai Pārtonei. Es nekad neesmu uzskatījusi, ka lielas krūtis ir skaistas. Es tās ienīdu kopš brīža, kad man tās parādījās.

Visu dzīvi mēģināju tās noslēpt, bet, tiklīdz iestājos koledžā, nodomāju – tām ir jāpazūd. Kad es uzstājos, cilvēki mani mēdza pārtraukt, jo tik īss cilvēks ar tik lieliem pupiem novērš uzmanību," savu lēmumu kādā intervijā skaidrojusi Žanīna.

Aktrise Patrīcija Hītone

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise un komiķe Patrīcija Hītone (attēlā), kura daudziem atmiņā, iespējams, palikusi no seriāla "Everybody Loves Raymond" laikiem, krūtis palielinājusi gaužām praktisku iemeslu dēļ.

Aktrise skaidrojusi, ka viņas krūtis pēc četru bērnu iznēsāšanas un barošanas kļuvušas nokarenas. Tas ne tikai iedragājis viņas pašvērtējumu, bet arī apgrūtinājis piemērota apģērba atrašanu.

"Manas krūtis bija nokarājušās līdz vēderam pēc bērnu barošanas, un mani krūtsgali izskatījās pēc lēzeniem šķīvjiem. Es vēlējos, lai tērpi, kurus beidzot varēju valkāt, man der kā nākas," kādā intervijā skaidrojusi aktrise.

Aktrise, Toma Krūza bijusī sieva Mimi Rodžersa

Foto: Vida Press

Šobrīd 61 gadu vecā amerikāņu aktrise Mimi Rodžersa, kura no 1987. līdz 1990. gadam bija aktiera Toma Krūza (abi attēlā) pirmā sieva, par krūšu samazināšanas operāciju vienmēr runājusi izvairīgi.

Lai gan Rodžersa apstiprinājusi, ka savulaik viņas dabiskās krūtis no 34DD izmēra samazinātas līdz 34D apmēram, viņa nekad nav atklājusi, kad tieši operācija notikusi.

Savukārt, skaidrojot operācijas iemeslus, aktrise bijusi krietni vien runīgāka un kādā intervijā atklājusi, ka viņai gluži vienkārši apnicis, ka vīrieši nemitīgi blenzuši uz viņas krūtīm – lūriķi pamatīgi sadusmojuši Krūza bijušo sievu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!