Foto: Vida Press
Ārzemju tabloīdi pēdējos gados dedzīgi sekojuši līdzi aktrises Nikolas Kidmenas (attēlā) vizuālā izskata izmaiņām, vairākkārt veicinot runas, ka sieviete, iespējams, veikusi kādu plastisko operāciju. Kinozvaigznes vaigs atkal satraucis medijus.

Februāra izskaņā Losandželosā notika "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Kidmena pārsteidza ne tikai ar ērmīgu plaudēšanu, bet arī satriecošu vizuālo tēlu, tiekot ierindota vislabāk ģērbto pasākuma viešņu vidū.

Savukārt marta sākumā Hamburgā tika sadalītas "Zelta kameras" balvas, un pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī Kidmena, kuras seja atkal likusi izskanēt dažādiem minējumiem par plastiskajām operācijām.

Izdevums "Daily Mail Australia" salīdzinājis fotogrāfijas, kas tapušas "Oskaru" ceremonijā, un bildes, kas sešas dienas vēlāk uzņemtas Hamburgā. Vērtējums ir viennozīmīgs – aktrises seja kļuvusi manāmi pufīgāka.

Izdevums naski sazinājies ar plastikas ķirurgu Džeremiju Hantu, lai noskaidrotu viņa analītisko vērtējumu, kāpēc kinozvaigznes vaigs dažu dienu laikā tā izmainījies.

"Vaigi izskatās apaļāki, it kā nedaudz piebrieduši. Tas varētu būt saistīts ar pieņemšanos svarā, bet, tā kā tas noticis tik īsā laika posmā, viss liecina, ka izmantotas filleru injekcijas.

Filleri dod apjomu un izceļ dažādas zonas, piemēram, lūpas un vaigu kaulus. Nelielos daudzumos tiek sasniegts labs efekts, bet, ja ar filleriem tiek pārspīlēts, tiek iegūta tā dēvētā "spilvena seja"," savu komentāru sniedzis profesionālis. Savukārt Kidmena mediju spekulācijas nav komentējusi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!