Kad norimušas kaislības pēc neveiklā misēkļa "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā, kad nepareizi tika nosaukta gada labākā filma, interneta jokdari atraduši vēl kādu jautrības iemeslu – aktrises Nikolas Kidmenas ērmoto aplaudēšanas veidu.

Kad vakara vadītājs Džimijs Kimmels aicināja godināt "Oskara" nomināciju rekordisti, aktrisi Merilu Strīpu, kameras pievērsās arī Kidmenai, kura plaukstas par godu kolēģei sita, manierīgi atšāvusi pirkstus.

Šis "Oskaru" ceremonijas mirklis ātri vien kļuvis par virtuālu jociņu, un daudzi pauduši neizpratni, kāpēc Kidmena neaplaudē normāli un vai viņa patiešām aizmirsusi, kā to darīt.

Tāpat aktrise tiek salīdzināta ar populāro filmas "Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus" galveno varoni, bet daži asprāši pat norādījuši uz viņas līdzību ar roni, kurš plaukšķina pleznas.

Vērīgākie norādījuši, ka šī nav pirmā reize, kad Kidmenas aplaudē tik neparastā veidā, un viņas fani šādu plaukšķināšanu skaidro ar dārgajiem gredzeniem aktrises pirkstos, kurus dāma nevēlas sabojāt, sitot vienu pret otru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!