Foto: Reuters/Scanpix
Pērnā gada rudenī tapa zināms, ka tiek šķirta par vienu Holivudas saskanīgākajām savienībām dēvētā aktieru Andželīnas Džolijas (attēlā) un Breda Pita laulība. Līdz šim abi savas attiecības nebija komentējuši publiski, savukārt nesen ledus beidzot sakustējies.

Ārzemju mediji vēsta, ka 41 gadu vecā Džolija raidorganizācijai BBC sniegusi interviju, kurā popularizējusi savu jauno filmu "First They Killed My Father". Taujāta par personīgo dzīvi, aktrise kļuvusi emocionāla.

"Es par to neko daudz nevēlos teikt. Tas mums bija ļoti grūts laiks. Mēs esam ģimene un vienmēr tāda arī paliksim," mediji, atsaucoties uz interviju, citējuši Džoliju.

Aktrise piebildusi, ka gan viņa, gan viņas ģimene pārdzīvojusi ļoti grūtu laiku. "Es visu savu uzmanību veltu bērniem, mūsu bērniem," skaidrojusi aktrise, kura audzina sešas atvases, no kurām trīs ir Džolijas un Pita bioloģiskie bērni, savukārt trīs – adoptētie.

Kad aktrise runājusi par ģimeni un šķiršanos, viņas acīs parādījušās asaras. "Es cīnos. Es mēģinu atrast veidu, kā tikt ar to galā, pārliecinoties, ka tas kaut kādā veidā mūs padara stiprākus un satuvina," ārzemju mediji citējuši Džolijas interviju.

Atgādinām, ka Džolija šķiršanās dokumentus iesniedza pērnā gada septembrī. Vēlāk atklājās, ka pret Pitu uzsākta izmeklēšana par vardarbību pret bērniem, bet lietas izmeklēšana pēc vairākām nedēļām tika pārtraukta.

Jāatzīmē, ka janvārī Džolijai un Pitam izdevās panākt vienošanos, ka šķiršanās tiks kārtota privātā forumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!