Foto: Vida Press

Par sevi atkal atgādinājusi viena no "Eirovīzijas" starptautiskā dziesmu konkursa pēdējo gadu spilgtākajām uzvarētājām, pretrunīgi vērtētā austriešu dziedātāja Končita Vursta (attēlā), kura pasaulē nākusi kā puisis vārdā Toms Noirvits un mīļi tiek dēvēta par "bārdaino desiņu".

"Man Končitu ir jānogalina" – šāds virsraksts rotā interviju, kuru "bārdainā desiņa" aizvadītās nedēļas izskaņā sniegusi vācu izdevumam "Die Welt". Noirvits sacījis, ka vēlas atbrīvoties no sava šī brīža "alter ego" un radīt jaunu skatuves tēlu.

"Man ir sajūta, ka vēlos radīt jaunu personību.... Ar bārdaino dāmu kopš uzvaras "Eirovīzijā" esmu sasniedzis visu, ko biju iecerējis," intervijā sacījis Toms.

Vīrietis skaidrojis, ka viņš nekad nav vēlējies kļūt par sievieti. "Es esmu un vienmēr būšu Toms. Es negribu būt sieviete. Es mīlu vīriešus, bet tikai kā vīrietis. Kad esmu pārģērbies par Končitu, man vīrieši neinteresē. Šajā tēlā es jūtos akseksuāls," savās pārdomās dalījies dziedātājs.

Skatuves mākslinieks klāstījis, ka viņš jau labu laiku meklē savu jauno identitāti. "Es ģērbjos arī kā vīrietis. Pirms gada man pat prātā nebūtu ienācis, ka es šeit šobrīd sēdēšu kurpēs ar plakanu zoli. Jā, es meklēju. Vairāk nekā jebkad agrāk uzdodu sev dažādus jautājumus. Un Toms dumpojas. Viņš ir ļoti skaļš," sacījusi "bārdainā desiņa".

Končitas fani novērojuši, ka viņa arvien biežāk sabiedrībā parādās ar īsiem matiem, kā arī spilgtā tēla ģērbšanās stils kļuvis vīrišķīgāks. "Toms vēlas izlauzties, parādīt sevi. Viņš jūtas tā, it kā būtu iesprostots pagrabā," klāstījusi "bārdainā desiņa".

Noirvits ir apņēmies no sava "alter ego" atbrīvoties uz visiem laikiem. Tiesa, viņš pagaidām nav izlēmis, kad un kā tas notiks. "Man viņa ir jānogalina," piebildis Toms.

🔮

A post shared by conchita (@conchitawurst) on Jan 28, 2017 at 1:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!