Foto: Vida Press/Privātais arhīvs/DELFI
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un dedzīgāk apspriestajiem tematiem.

Latviešu 'YouTube' blogere, kuru gaida administratīvais arests – Beata

Foto: Privātais arhīvs
Arī Latvijā pēdējo gadu laikā arvien lielāku popularitāti iemanto "YouTube" video blogi jeb vlogi. Šodienas veiksmīgākie blogeri ir tie, kuri caur pašrocīgi veidotiem klipiem uzrunā milzīgas auditorijas – sniedz ieskatu savā dzīvē, dalās ar ikdienišķiem notikumiem un nereti atklāj ļoti personīgas lietas. Viena no tām ir 21 gadus vecā latviešu meitene Beata Jonite jeb vienkārši Bea.

Lasīt vairāk

17 gadu vecumā sapratu, ka esmu transpersona: rīdzinieces Stefas stāsts

Foto: Privātais arhīvs

Atklātu transpersonu – cilvēku, kuri sevi izjūt kā pretējā dzimuma pārstāvjus un to neslēpj – Latvijā ir maz, un vēl aizvien daudziem šķiet, ka tā ir tikai tāda "modes lieta", ko redzam realitātes šovos vai tabloīdos. Lai lauztu šo un citus aizspriedumus, savu stāstu nolēmusi atklāt 19 gadus vecā Stefānija jeb vienkārši Stefa. Meitene no Rīgas, kura pasaulē nākusi kā zēns vārdā Valts.

Lasīt vairāk

Antra Stafecka vairs neslēpj jaunās attiecības

Foto: Instagram.com/antra_stafecka/

Jau labu laiku pašmāju šovbiznesa kuluāros virmoja runas par krīzi dziedātājas Antras Stafeckas laulībā. Šonedēļ viņa apliecināja, ka šķiras no sava vīra un abu dēlu tēva Ģirta. Tiesa, viņa uzsākusi jaunas attiecības. Par skatuves mākslinieces mīļoto kļuvis grupas "Otra puse" ģitārists Jānis Čubars (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Foto: Pašmāju prominences steidz uz LMT jubilejas svinībām

Foto: DELFI

Pirmdienas, 30. janvāra, vakarā Latvijas Nacionālās operas un baleta nams bija rezervēts īpašam pasākumam – tur 25. jubileju atzīmēja uzņēmums "Latvijas Mobilais telefons" (LMT).

Lasīt vairāk

Drosmīgākie Melānijas Trampas kailfoto no deviņdesmitajiem

Foto: Vida Press

Jaunā ASV prezidenta Donalda Trampa laulātā draudzene, bijusī modele Melānija (attēlā pa labi) lauž daudzus priekšstatus par ASV pirmajām lēdijām un viņu uzvedību. Viens no tiem – slovēņu izcelsmes daiļava ir pirmā prezidenta kundze, kuras kontā ir publiskoti kailfoto.

Lasīt vairāk

Foto: Aijas Andrejevas krāšņie piedzīvojumi Kubā

Foto: Privātais arhīvs

Šobrīd, kad Latviju pārņēmis ziemas aukstums un saules trūkums, vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis izvēlas atvaļinājumu baudīt daudz siltākās vietās. Šosezon vairākas pašmāju slavenības izvēlējušās saulaino Kubu, kurā brīvdienas baudījusi arī Aija Andrejeva.

Lasīt vairāk

Kidmena uz sarkanā paklāja pārsteidz ar bezgaumīgu tērpu

Foto: Vida Press

Nedēļas nogalē Losandželosā norisinājās ASV Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonija, kurā nedalītu uzmanību ar krāšņu tērpu izpelnījusies aktrise Nikola Kidmena (attēlā kopā ar vīru).

Lasīt vairāk

Bejonsa ar drosmīgu foto paziņo par grūtniecību

Foto: Instagram.com/beyonce/AP/Scanpix

Populārā amerikāņu dziedātāja Bejonsa trešdien, 1. februārī, pamatīgi sašūpojusi internetu, ar neparastu foto paziņojot par laimīgu notikumu savā dzīvē – viņas un repera Jay-Z ģimenē gaidāms pieaugums.

Lasīt vairāk

'Eirovīzijas' nacionālajā atlasē uzvirmo aizdomas par krāpšanos

Foto: F64

Strauji tuvojas Latvijas Televīzijas dziesmu konkurss "Supernova", kurā par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā "Eirovīzijas" sacensībā cīnīsies 22 izpildītāji un muzikālās apvienības. Īsi pirms pirmā ceturtdaļfināla izskanējušas bažas, ka daži no dalībniekiem cīņā par uzvaru likuši lietā negodīgus līdzekļus.

Lasīt vairāk

Kamerons pieliek punktu 'Titānika' fanu debatēm: Džekam nebija vietas uz durvīm

Foto: Vida Press

Daudzi nespēj samierināties ar faktu, ka aktiera Leonardo Dikaprio atveidotais Džeks Džeimsa Kamerona veidotajā filmā "Titāniks" ņēma nelabu galu, un neskaitāmi fani uzskata, ka pie vainas ir režisors, kurš apzināti nobendēja stāsta galveno varoni.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!