Foto: Privātais arhīvs
Pirmssvētku laiks simpātiskajai sporta raidījumu vadītājai Katrīnei Saulietei ir bijis gana darbīgs, jo visa decembra garumā notikušas bērnu eglītes un dažādas viesības, un situāciju vēl saspringtāku darījis tas, ka vīrs – hokejists Kaspars Saulietis – mājup atgriezīsies tikai Ziemassvētkos.

"Par laimi pasākumi nepārklājas, jo tie ir saplānoti pa minūtēm. Bet, tā kā vīrs ir projām un esmu mājās viena, ir jāpaspēj izdarīt patiešām daudz," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklāj Katrīne.

Divu meitu māmiņa rēķina, ka paspējusi iegādāties tikai pusi no iecerētajām dāvanām. "Kaut gan ik gadu sev solu, ka dāvaniņu sarūpēšanu neatlikšu uz pēdējo brīdi, tomēr vienmēr sanāk pēdējā dienā skriet pa veikaliem. Un tā būs arī šogad," prognozē Sauliete.

Trešajā janvārī ir Katrīnes un Kaspara meitas Kortnijas dzimšanas diena, tāpēc šajā laikā ģimenes jaunākajai atvasei paredzēto dāvanu klāsts jāreizina ar divi. "Tad, kad pēc Ziemassvētkiem meitai prasu, ko viņai uzdāvināt dzimšanas dienā, viņa atbild – mammu, es nezinu, man jau viss ir!" smaidot stāsta Katrīne.

Saulietes vīrs, hokejists Kaspars Saulietis, no izbraukuma atgriezīsies tieši 24. decembrī, lai Ziemassvētku vakaru pavadītu kopā ar ģimeni. Katrīne stāsta, ka visi kopā paspējuši izpušķot eglīti. "Katru gadu eglīte mūsu mājās izskatās citādāk. Šogad rotājumus izvēlējos sarkanos un zelta toņus, kurus papildināju ar baltiem elementiem – dekoratīvajiem rūķīšiem," atklāj Sauliete.

Steidzīgajā pirmsvētku laikā arī Katrīne neaizmirst īpaši piedomāt pie sava ārējā veidola. Viņa priecājas, ka lielais sniegs ir nokusis un var ērti pārvietoties augstpapēžu apavos. Apmeklējot saviesīgus pasākumus, Katrīne vienmēr cenšas ievērot noteikto dreskodu, bet, ja tāda nav, tad priekšroku dod melnai vai sarkanai krāsai.

"Man patīk kleitas. Un arī piestāv. Šogad uz pasākumiem pārsvarā velku melnas kleitiņas ar spīdīgiem ornamentiem un aksesuāriem. Reizēm prasās arī ko košāku, tad izvēlos sarkanu krāsu, kura man ļoti patīk un šķiet atbilstoša Ziemassvētku noskaņai."

Ikdienā viņa par matu sakārtojumu un grimu rūpējas pati un stāsta, ka ir iemācījusies feinu triku – no rīta uzklāt gaišākas acu ēnas, bet vakarā tumšākas. Tomēr pirms nozīmīgiem pasākumiem savu ārējo tēlu jaunā sieviete uztic stilistei Signei Valterei.

Tāpat kā daudzām aizņemtām sabiedrības dāmām, Katrīnes mašīnā stāv vairāki apģērbu komplekti neparedzētiem dzīves gadījumiem. "Šobrīd manā auto ir dažādi apavi, vēl viena virsjaka un veste. Vienmēr līdzi ir kosmētikas maciņš. Esmu riktīga meitene, mašīnā daudz ko daru, piemēram, dziedu un krāsojos," sievišķās vājībās atzīstas Sauliete.

Kaut gan Jaunais 2017. gads sola atnest svaigas modes tendences, Katrīne vēl nav pievērsusies savas garderobes papildināšanai, jo tam vienkārši neesot sanācis laiks. Viņa stāsta, ka nesen kādā krievu TV kanālā redzējusi uzjautrinošu reklāmu.

"Stāsts bija par kādu blondīni, kura šokēta attopas pirmajā janvārī, ka staigā pagājušā gada drēbēs. Sasmējos, ka reklāmas varones tipāžs ir mazliet līdzīgs man. Un ka es arī pirmajā janvārī sākšu domāt, ka man nav ko vilkt mugurā," Katrīne ironizē un piebilst, ka patiesībā vislabākais mēnesis, lai iepirktos, ir tieši janvāris, jo tad ir viņas iecienītais atlaižu laiks.

Simpātiskā blondīne citām sievietēm iesaka vairāk laiku veltīt sev.

"Protams, bērni ģimenē ir pirmajā vietā, bet, ja mamma nebūs laimīga un priecīga, tad arī bērni tādi nebūs. Sevi ir jāmīl. Pēcsvētku rītā, kad darbīgais svētku laiks, pasākumi un bērnu eglītes būs noslēgušās, iesaku no rīta laicīgi piecelties, uztaisīt kārtīgu putu vannu ar burbuļiem, atpūsties un relaksēties. Kā arī pateikt vīram, lai tikmēr pieskata bērnus. Citādi viņi vienmēr lien vannasistabā, un tad nekāda atpūta nesanāk," sirsnīgi smej Katrīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!