Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā) turpina plēsties, kurš pēc šķiršanās uzņemsies rūpes par sešiem bērniem. Šonedēļ gaismā nākusi jauna informācija par aprūpes tiesību dalīšanu.

Džolija šķiršanās dokumentus iesniedza septembrī, un jau tad uzvirmoja runas, ka šķiršanās process nebūs viegls un ātrs, jo pāris, visticamāk, nespēs vienoties par bērnu aprūpēšanu. Šīs runas apstiprinājušās. Anonīmi avoti medijiem stāstījuši, ka aktieri ķildojas un nespēj rast kompromisu.

Drīz pēc šķiršanās dokumentu iesniegšanas tapa zināms, ka Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departaments, kā arī Federālās izmeklēšanas birojs (FIB) uzsācis izmeklēšanu pret Pitu par vardarbību pret bērniem. Tiesa, lieta novembra izskaņā tika slēgta, taču tā joprojām met tumšu ēnu pār viņa reputāciju.

Aizvadītajā nedēļā tika publiskoti tiesu dokumenti, kas apliecināja, ka Pitam ar bērniem atļauts tikties vienu reizi nedēļā terapeita uzraudzībā, turklāt vienas sesijas ilgums ir no 30 līdz 60 minūtēm.

Izdevums "TMZ", atsaucoties uz dokumentiem, vēstīja, ka Pits ar savām atvasēm vēlas tikties biežāk, taču Džolijas advokāti noraidījuši viņa lūgumu. Tāpat aktieris savu sievu bija aicinājis nepubliskot tiesu dokumentus, lai pasargātu bērnus no liekiem pārdzīvojumiem, taču viņas pārstāvji nav paklausījuši.

Izdevums "The Daily Mail" šonedēļ vēsta, ka Džolijas aizstāvji visus vadības grožus pārņēmuši savās rokās un Pits ir nonācis strupceļā – lai arī ko viņš vēlētos, pilnīgi visas viņa iegribas tiek strikti noraidītas.

Atklātībā nonākusi e-pastu sarakste starp Džolijas un Pita advokātiem, kas apliecina, ka neviena no pusēm nav gatava piekāpties.

Pita advokāts Lanss Špīgels Džolijas pārstāvei Laurai Vaserei pārmetis, ka viņas aizstāvības puse atļāvusi publiskot aizbildniecības lietas tiesu dokumentus, kuros iekļauta konfidenciāla informācija par bērniem.

Foto: Vida Press
Savukārt Džolijas aizstāve uzskata, ka Pits un viņa advokāts, pieprasot biežākas un ilgākas tikšanās ar bērniem, pārkāpj un ignorē terapeita viedokli, kā šobrīd vispareizāk rīkoties bērnu interesēs. Šī iemesla dēļ pieņemts lēmums publiskot dokumentus.

Starp bijušajiem mīlniekiem sākusies sīva cīņa, kas, kā vēsta tabloīdi, sāk atgādināt tenisa bumbiņas mētāšanu vai boksa maču – tiklīdz Pits nepakļaujas Džolijas vēlmēm, viņš saņem triecienu.

Vispirms pret Pita gribu tika publiskoti tiesu dokumenti, savukārt tagad, kā vēsta "The Daily Mail", Džolija pieprasījusi, lai Pitam četras reizes mēnesī pirms tikšanās ar bērniem tiktu veiktas analīzes, un tikai tādā gadījumā, ja viņa ķermenī neuzrādīsies alkohols vai narkotikas, tēvam tiks dota iespēja satikt atvases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!