Foto: Vida Press

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam nodots jaunais "Pirelli" kalendārs, kas sajūsminājis daudzus – leģendārā kalendāra veidotāji turpina pērn uzsākto tradīciju, un pieticīgi tērptu modeļu vietā tam pozējušas "īstas sievietes".

Starp 2017. gada kalendāra modelēm ir tādas ekrāna zvaigznes kā Nikola Kidmena, Uma Turmena, 55 gadus vecā Džuliana Mūra (attēlā) un Helēna Mirena, kura šovasar svinēja 71. dzimšanas dienu.

Šoreiz "Pirelli" realizējis īpaši drosmīgu stratēģiju – kalendārā publicētas neapstrādātas fotogrāfijas, ļaujot ikvienam novērtēt sieviešu dabisko skaistumu. Melnbaltās fotogrāfijas uzņēmis vācu fotogrāfs un režisors Pīters Lindbergs.

"Laikā, kad sievietes medijos un citur tiek attēlotas kā perfekcijas un jaunības vēstneses, manuprāt, ir svarīgi ikvienam atgādināt, ka ir arī citāds skaistums, daudz patiesāks un komerciālu interešu neietekmēts," Linberga teikto preses konferencē Parīzē citē "Vogue".

Pērn kalendāram pozēja māksliniece un radoša personība Joko Ono, tenisiste Serēna Viljamsa, dziedātāja Petija Smita, aktrise un komiķe Eimija Šumere, krievu modele Natālija Vodjanova un citas dažādās jomās sevi apliecinājušas dāmas, un tas izpelnījās lielu atzinību pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!