Foto: Kadrs no video

Jaunu pārsteigumu saviem atbalstītājiem sagādājis burvju mākslinieks Edžus Kauķis no Iecavas. Viņš izpildījis triku, kurā piedalījusies arī Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa.

"Nesen notikusi jaunā budžeta izveide. Man un daudziem citiem mikrouzņēmējiem nākotne izskatās ļoti bēdīga, tāpēc devāmies ielās meklēt kādu politiķi, kuram parādīt īpašu triku ar naudu. Kas notiek ar šo naudu Solvitas Āboltiņas rokās, to vērojiet šajā video," saviem atbalstītājiem vēsta Edžus.

Kā redzams sižetā, kas vietnē "YouTube" nepilnas diennakts laikā noskatīts vairākus tūkstošus reižu, burvju māksliniekam izdevies samulsināt Āboltiņu.

Viņš politiķes rokā ielicis četras 20 eiro banknotes un tad pa tām uzsitis ar maciņu, lai nodemonstrētu, kas notiek ar naudiņu, kad tiek pacelti nodokļi. Šajā momentā Āboltiņas plaukstā esošie "divdesmitnieki" pārvērtušies par "piecīšiem".

Atgādinām, ka popularitāti burvju mākslinieks no Iecavas izpelnījās aizvadītā gada sākumā, kad viņš apņēmās uzstādīt savdabīgu rekordu – vesela gada garumā katru dienu vietnē "YouTube" publicēt kādu burvju triku. Viņam tas arī izdevās.

"Šobrīd veidoju video vienreiz nedēļā, bet katrā sērijā ir kāds Latvijā pazīstams cilvēks – Maija Doveika, Anete Jēkabsone-Žogota, Solvita Āboltiņa.

Trikus arī pieskaņojam aktuālām tēmām Latvijā. Tagad ir pieņemts jauns budžets un viss ap politiku ir aktuāls, tāpēc devāmies satikt Solvitu Āboltiņu," "Delfi Izklaidei" vēsta Edžus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!