Foto: AFP/Scanpix

Kopš brīža, kad pasauli pāršalca vēsts, ka aktrise Andželīna Džolija grib šķirties no sava vīra Breda Pita (abi attēlā), tabloīdi nepagurdami rakājušies abu privātajās dzīvēs, un netrūkst anonīmu informatoru, kas gatavi medijiem piegādāt karstākos jaunumus.

Šonedēļ gaismā nākušas sīkākas detaļas par septembra vidū ierosināto izmeklēšanu pret Pitu par vardarbību pret bērniem.

Atgādinām, ka dažas dienas pirms Džolija iesniedza šķiršanās dokumentus, kāds anonīms pāra privātās lidmašīnas apkalpes darbinieks likumsargiem ziņoja, ka lidaparātā noticis incidents – Breds Pits esot izturējies rupji un vardarbīgi pret adoptēto dēlu Medoksu, jo tas iejaucies vecāku strīdā.

Lai gan vairāki pāra draugi medijiem apgalvoja, ka Breds nekad nav pacēlis roku pret saviem bērniem, un lieta esot stipri pārspīlēta, joprojām notiek lietas izmeklēšana. Nesen tapa zināms, ka izmeklēšana ilgs vēl vismaz dažas nedēļas, jo radušās aizdomas, ka Pits jau agrāk izturējies agresīvi pret saviem bērniem un tos verbāli aizskāris.

Lietas izskatīšanas sākumprocesā daļēji iesaistījās arī Federālās izmeklēšanas birojs (FIB), un mediju rīcībā nonākusi sīkāka informācija, kā norisinājusies un joprojām norisinās lietas apstākļu noskaidrošana.

Pārim tuvu stāvoša persona, kura vēlējusies saglabāt anonimitāti, izdevumam "US Weekly" šonedēļ pastāstījusi, ka divi FIB aģenti Džoliju iztaujājuši vismaz četras stundas, lai noskaidrotu, kas īsti noticis lidmašīnā.
Foto: Vida Press
"Aģenti vēlējās detalizētu izklāstu par katru sīkāko detaļu sākot no brīža, kad lidmašīna pacēlās, līdz brīdim, kad tā nolaidās," sacījis informators. Aģenti vēlējušies noskaidrot, vai ir pamats pret Pitu izvirzīt apsūdzības.

Džolija esot bijusi ļoti atsaucīga un labprāt sadarbojusies ar aģentiem, kuri vēlāk iztaujājuši arī dažus no pāra sešiem kopīgajiem bērniem.

Atgādinām, ka Džolija pēc šķiršanās vēlas iegūt pilnas aprūpes tiesības par sešiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptētie, savukārt trīs – pāra bioloģiskie bērni. Savukārt Pits, kā vēsta mediji, vēlas dalītas aprūpes tiesības.
Foto: AFP/Scanpix
Tiesa, pagaidām šķiršanās process nekur nevirzās, jo joprojām notiek izmeklēšana par Pita iespējamo vardarbību pret bērniem.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Pits šī gandrīz pusotra mēneša laikā ar bērniem kontaktējies vien divas reizes, un tikšanās notikušas terapeita uzraudzībā.

"Bredam riebjas, kā Endžija visu šo situāciju izvērsusi. Visiem ir skumji. Viņam tas nav patīkami, taču Andželīna gluži vienkārši ir norūpējusies par bērnu drošību, kad tie ir blakus tēvam," šīs nedēļas sākumā izdevumam "In Touch" savukārt apgalvojis kāds cits zinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!