Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 1. oktobra, vakarā pie TV skatītājiem atgriezās Latvijas Televīzijas muzikālā spēle "Mana dziesma", kurā ik reizi aci pret aci tiksies trīs dāmas un trīs kungi.

Viņu uzdevums būs noskaidrot, kura komanda – sieviešu vai vīriešu – zina vairāk par latviešu leģendārāko populārās un rokmūzikas grupu un komponistu dziesmām.

Pirmajā spēlē laukumā tikās LTV ētera personības – LTV Ziņu dienesta žurnāliste Aija Kinca, Kultūras ziņu moderatore Eva Ikstena un LTV autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" vadītāja Ketija Šēnberga, kuras pārstāvēs Dagmāras komandu, kā arī "Rīta Panorāmas" vadītājs Gusts Kikusts, erudīcijas spēles "V.I.P." vadītājs Uģis Joksts un raidījuma "4.studija" vadītājs Ingus Ulmanis, kuri savukārt pārstāvēs Intara Rešetina komandu.

Viņu uzdevums šaja spēlē bija pierādīt, kura no komandām ir zinošāka komponista Imanta Kalniņa repertuārā, un spēcīgāka izrādījās dāmu komanda.

Sezonas turpinājumā skatītāji kopā ar spēles dalībniekiem varēs ielūkoties tādu grupu kā "Pērkons", "Jumprava", "Jauns Mēness", "Līvi", "Remix", "Čikāgas piecīši", "Labvēlīgais Tips" un citu daiļradē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!