Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 27. septembra, vakarā skatītāju vērtējumam beidzot nodots jau daudz apspriestais pašmāju seriāls "Šķiršanās formula" – atklāts un seksa piesātināts stāsts par vīriešu un sieviešu attiecībām un mīlestības meklējumiem.

Pirmajā sērijā skatītāji iepazīst galveno varoni – Oskaru, kurš ir pārdzīvojis laulības šķiršanu, zaudējis īpašumus un vairākus gadus pavadījis psihiatriskajā klīnikā.

Viņam ir smadzeņu aneirisma, kas apdraud vīrieša dzīvību, bet savas dienas Oskars vada, rakstot par attiecībām – viņš ir valstī populārākā bloga "Šķiršanās formula" autors.

Oskara lielākais talants ir sievietes – viņš tās saprot, zina, ko viņas vēlas, un spēj atbalstīt grūtos brīžos, dažkārt mierinājumam izvēloties veco, labi pārbaudīto seksu un bieži iekuļoties nepatikšanās.

Galvenajā lomā iejuties Dailes teātra aktieris, režisors Intars Rešetins (attēlā), bet projektā piedalījušies daudzi Latvijā populāri aktieri – Lilita Ozoliņa, kuru Oskara mātes tēlā var novērtēt jau pirmajā sērijā, Kristīne Krūze, Ivars Krasts, Jana Čivžele, Ināra Slucka un virkne citu.

"Mēs seriālu filmējam kā kino. Principā, tā ir mazbudžeta kinofilma. Ar gaismām, precīzām mizanscēnām. Tur nav nevienas paviršas detaļas. Mēs pret visu attiecamies ļoti vērīgi un cenšamies visu izstrādāt līdz perfekcijai. Tāpēc arī projektā piekrita piedalīties labi aktieri," sarunā ar "Delfi Izklaidi" skaidroja projekta režisors Uldis Cipsts.

Seriālam tapušas 11 sērijas, un skatītāji tās varēs baudīt ik otrdienas vakaru TV3 pulksten 21.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!