Foto: Vida Press
Venēcijā šobrīd norisinās kinofestivāls, kas ir viens no retajiem pasākumiem, kurā pirmās klases slavenības parasti neatļaujas aušības un pikantērijas, taču divas slavas kāras modeles tomēr šogad pārkāpušas etiķetes normas, ar saviem tērpiem atstājot maz vietas iztēlei.

Aizvadītās nedēļas izskaņā izrādītas pirmās divas sērijas no itāļu režisora Paolo Sorentīno televīzijas miniseriāla "The Young Pope", kurā aktieris Džūda Lovs atveido jaunievēlētu pāvestu.

Uz sarkanā paklāja pirms pirmizrādes pulcējušās kinozvaigznes, taču uzmanības centrā bijušas un vislielāko fotogrāfu ievērību baudījušas itāliešu modeles Džulia Salemi un Daiane Mello (abas attēlā kopā ar pavadoni).

Abas sievietes uz sarkanā paklāja gozējušās īpaši pikantos tērpos. Ierasts, ka visbiežāk daiļavas uzmanību sev pievērst cenšas ar dziļiem dekoltē un krūšu izspīlēšanu, taču modeles šoreiz gājušas uz pilnu banku, atrādot savu ķermeņu visintīmākās vietiņas.

Džulia provocējusi oranžā kleitā ar šķēlumiem, kas stiepušies gandrīz līdz viņas krūtīm. Savukārt viņas intīmāko vietiņu piesegusi tikai plāna auduma strēmelīte.

Arī Daianes rozīgais vakartērps bija apveltīts ar lielu šķēlumu, pa kuru pirmizrādē sanākušie viesi un fotogrāfi varēja apskatīt ķermeņa zonu, kas parasti tiek paslēpta zem biksītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!