Aizvadītajā nedēļas nogalē apaļu jubileju atzīmēja aktrise un gleznotāja Elīna Dzelme. Viņai apritēja 30 gadi, un par godu šim notikumam viņas mīļotais vīrietis, farmācijas uzņēmuma "Olainfarm" līdzīpašnieks Valērijs Maligins (abi attēlā) bija parūpējies par īpaši jestru burziņu.

Aktrises dzimšanas dienas svinības norisinājas Maligina Jūrmalas īpašumā, un pasākuma ielūgumā norādītais ballītes temats bija "Bomzh Party".

Svinību vietā slējās īpaši šim gadījumam uzcelta un grafiti klāta telts, pie kuras grozījās arī pieticīgi tērptas publikas uzkurinātājas, un arī daļa viesu bija ievērojuši ielūgumā norādīto tematu, izvēloties tērpus vai dāvanu gaviļniecei.

Sumināt Dzelmi lielajā dienā bija ieradušies arī viņas kolēģi – aktrise un režisore Rēzija Kalniņa ar vīru, diriģentu Aināru Rubiķi, un Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs, Dzelmes bijušais vīrs un meitiņas Hannas tēvs Dž.Dž.Džilindžers ar sievu Ingu, bet par muzikālo pavadījumu rūpējās gan Andris Kivičs, gan rokgrupa no astoņdesmitajiem "Cement".

Jau vēstīts, ka par Dzelmes un Maligina attiecībām plašāka sabiedrība uzzināja pērnā gada pavasarī, un šajā laikā aktrise un miljonārs kļuvuši par vienu no apspriestākajiem un publiskos pasākumos fotografētākajiem pāriem. Nesen gan uzvirmoja runas, ka abi pašķīrušies, tomēr Dzelmes dzimšanas dienas svinības un pāra kaislīgie mīlestības apliecinājumi šīs bažas noteikti kliedēja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!