Foto: DELFI

Piektdien, 19. augustā, Zemgales olimpiskajā centrā notika vērienīgas dzīres – tur ar krāšņu "Cabaret" šovu tika atzīmēta televīzijas kanāla TV3 18 gadu jubileja.

Jelgavā notiekošo pilngadības svinību viesti tika priecēti ar priekšnesumiem no pēdējo četru gadu "Cabaret" uzvedumiem. Šova galvenās zvaigznes bija kabarē dīvas Elza (dziedātāja Elza Rozentāle) un Žustīne (Aija Vītoliņa), talantīgais Rafaels (Ralfs Eilands), kā arī dejotāju grupa un mūziķi.

Jubilejas dzīru vadītāja pienākumi bija uzticēti raidījuma "Bez Tabu" sejai Jurim Šteinbergam. Viņš ne tikai rūpējās par viesu uzmundrināšanu un priekšnesumu pieteikšanu, bet arī iztaujāja savus kolēģus no TV3, kā tie savulaik atzīmējuši savu pilngadību.

Dzimšanas dienas svinībās netrūka arī pārsteigumi. Šarmantās aktrises Dita Lūriņa, Zane Dombrovska un Ērika Eglija izpildīja kopīgu dziesmu. Savukārt populārā seriāla "UgunsGrēks" zvaigznes Mārtiņš Brūveris, Egils Melbārdis un Ģirts Ķesteris priecēja ar "priekšnesumu no nākotnes".

Viesu vidū bija virkne labi zināmu un iemīļotu TV personību – "Nekā personīga" vadītāji Ilze Jaunalksne un Jānis Krēvics, TV3 ziņu diktors Arnis Krauze, "Bez Tabu" seja Evelīna Strazdiņa, "Superbingo" vadītājs Armands Simsons, žurnālists Ansis Pūpols, aktrise Evija Skulte, dažādas seriālu zvaigznes un vēl daudzi citi.

Sveicēju pulks bija liels – zālē bija sanākuši TV3 darbinieki, skatītāji, draugi un atbalstītāji. Arī Jelgavas mērs Andris Rāviņš bija ieradies jubilejas dzīrēs.

Dzimšanas dienu svinību kulminācijā tika sagriezta svētku torte un viesi cienāti ar šampanieti.

"Delfi Izklaide" piedāvā foto ieskatu krāšņajās dzīrēs. Savukārt TV3 skatītāji zilajos ekrānos pilngadības svinību "Cabaret" šovu varēs vērot piektdienas, 26. augusta, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!