Foto: Kadrs no video

Daudzi savu ikdienu šobrīd nespēj iztēloties bez milzīgu popularitāti iemantojušās spēlītes "Pokemon GO", kurā brīvā dabā tiek ķerti un tvarstīti pokemoni. Pazīstamākais no tiem – dzeltenais ķēmiņš Pikačū.

Šobrīd ļoti aktuāla kļuvusi pokemonu tematika un atribūtika, taču daži, šķiet, nezina mēru un fanošanā aizgājuši par tālu. Interneta lietotāju nosodījumu izpelnījušies ļaudis, kas savu sunīti izdaiļojuši par pokemonu.

Britu blogeris un interneta asprātis, kurš virtuālajā vidē pazīstams kā Elihudi Urassa, vietnē "Twitter" padalījies ar tīmekļa dzīlēs uzietu video, kurā iemūžināta dīvaina aina – neliels suņuks, kurš nokrāsots kā Pikačū.

Video izcelsmes vieta un suņa īpašnieka identitāte gan nav zināma, taču tas interneta lietotājiem nav liedzis pārpludināt sociālos tīklus ar nosodošiem un dusmu pilniem komentāriem.

Lai gan sižets publicēts jūlija izskaņā, jezga ap to nav rimusi. Gluži otrādi – tā popularitāte tikai augusi. Ļaudis sadalījušies divās nometnēs – daži priecājas, ka Pikačū suns izskatās dikti piemīlīgs, savukārt vairums cilvēku sper dusmu zibeņus un apsūdz četrkājainā mīluļa īpašnieku cietsirdībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!