Foto: Vida Press

Knapi noklususi jezga ap Džonija Depa un Amberas Hērdas laulības izjukšanu un apsūdzībām vardarbībā, kad ārvalstu tabloīdus satricinājusi jauna vēsts – skandalozā aktrise Lindsija Lohana sacēlusi brēku, ka līgavainis viņu žņaudzis.

Tiem, kuri sekojuši līdzi Lohanas karjerai un skandalozajai uzvedībai, jau šķita, ka skaistule beidzot ir nomierinājusies un bauda mierpilnu laimi pie sava krievu izcelsmes līgavaiņa Jegora Tarabasova sāniem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē gan aktrise parūpējusies par jaunu skandālu – svētdienas rītā ap pulksten pieciem viņa ar kliedzieniem, ka līgavainis grasās viņu nogalināt, pamodinājusi savas Londonas mājvietas kaimiņus.

Slavenā dāma klaigājusi, ka vīrietis mēģinājis viņu nožņaugt. "Viņš gandrīz nogalināja mani," pēc palīdzības saukusi Lohana, bet, kad ieradušies policisti un ielauzušies Lohanas dzīvoklī, viņi tur nevienu vairs nav atraduši.

Šajā naktī aktrise arī bija uzburūsi īstu drāmu sociālajos tīklos, pārmetot Jegoram staigāšanu pa naktsklubiem ar apšaubāmas reputācijas dāmām, kamēr viņa mīļoto gaida mājās, un fani jau ir nobažījušies, ka skaistajam mīlasstāstam pienācis gals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!