Vērojot masu neprātu "Pokemon GO" spēlītes sakarā, mierā nosēdēt nav spējis arī Raivis Raspopovs. Jauniešu elks ticis pie Pikačū kostīma un nedēļas nogalē kopā ar draugu devies iepriecināt rīdziniekus.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj Raspopovs, viņš speciāli pasūtījis pokemona tērpu un atradis cilvēku, kas saposies kā Pikačū, lai izklaidētu Vecrīgas apmeklētājus nedēļas nogalē. Pats Raspopovs asistējis kā organizators un morālais atbalstītājs, kā arī iemūžinājis jautrību bildēs un video.

"Es to visu organizēju – palaidu ielās dzīvu Pikačū! Cilvēkiem ļoti patika, visi bija starā," jautro nedēļas nogali atceras jauniešu elks.

Aktivitāte saorganizēta vienkārši prieka pēc – lai atpūstos no slodzes biznesā un paskatītos, kā nācija reaģē. Lielākā daļa bijusi sajūsmā, tiesa, nav trūcis arī skauģu.

Jautrībā vienubrīd pat esot iejaukusies policija, kuru, kā spriež Raspopovs, uzsūtījuši konkurenti – citi ļaudis, kuri ar dažādiem šoviem izklaidē Vecrīgas viesus naksnīgajās ielās. Taču viss beidzies labi – policisti pasmējušies un ļāvuši zēniem turpināt lustes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!