Foto: Vida Press

Šopavasar plašsaziņas līdzekļus pāršalca vēsts, ka saderinājusies skandalozā amerikāņu aktrise un dziedātāja Lindsija Lohana. Viņu bildinājis 22 gadus vecais krievu biznesmenis Jegors Tarabasovs (abi attēlā). To, ka pārītis tik tiešām ir iemīlējies, liecina arī nesen tapuši paparaci foto.

29 gadus vecā Lohana pēdējos gados iekūlusies vienā skandālā pēc otra – dāma vairākkārt pieķerta alkohola un narkotiku reibumā, tabloīdos plaši atspoguļots viņas mīļāko saraksts un daiļavai pat nācies stāties tiesas priekšā.

Tiesa, jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka beidzot viņa, iespējams, nostājusies uz pareizā ceļa un izķepurojusies no dažādu atkarību un nemitīgas uzdzīves purva. Par to jāpateicas viņas līgavainim Jegoram.

Pagaidām gan nav zināms, kad notiks kāzas, taču ārvalstu mediji ziņo, ka Lohana jau sen nav redzēta tik laimīga un uzplaukusi, kāda viņa ir kopā ar Jegoru.

Arī šomēnes Kannās tapušie paparaci foto apliecina, ka Lohana un Tarabasovs kopā ir laimīgi. Pāris atpūties uz jahtas, un fotogrāfu uzņemtajos kadros piefiksēti skūpsti, dažādas mīļuma izpausmes un čubināšanās.

Jau vēstīts, ka pāris iepazinās aizvadītā gada vasarā un Lohana martā apstiprināja, ka viņai ir romantiskas attiecības ar Jegoru, kurš, kā noskaidrojuši žurnālisti, ir dzimis Maskavā, bet šobrīd mīt Londonā un darbojas nekustamo īpašumu biznesā. Puiša tēvs ir krievu biznesmenis, miljonārs Dmitrijs Tarabasovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!