Foto: Kadrs no video

Valentīna dienas trakumā jaunu hitu saviem faniem piedāvā šovbiznesa zvaigznes, reperu apvienība "Olas", kuriem jaunajā dziesmā Kupidons pievienojies TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Savā Facebook lapā reperu apvienība Olas par savu jauno hitu pauž šādas vārsmas: "Tu gan jau vaicāsi: "Kur ir Dons?", bet pie visa vainīgs ir Kupidons!"

Jaunajā dziesmas videoklipā Olas kopā ar Zeltiņu ne tikai braukā ar skrejriteņiem, kuriem piesieti sarkani sirsniņveida baloni, laiza konfektes uz kociņa, bet arī laiski peldās tūkstošiem baltu bumbiņu jūrā.

Jaunās dziesmas tekstā īpaša loma atvēlēta ne tikai pašmāju mūziķim Donam, bet arī Maestro Raimondam Paulam.

Puiši klipā norāda, ka meitenes mīl tik stipri, kā Raimonds Pauls klavieres. Tāpat mīlestības izpausme esot tikpat liela, kā cacu mīlestība pret selfiju uzņemšanu.

Skaņdarba stils ieturēts romantiskā notī - reperu apvienība ar Zeltiņu tērpušies džinsa jakās un vestēs, bet ap kaklu apsējuši lakatiņus. Tiesa, klipa beigās puiši ir uzcirtušies solīdos uzvalkos.

Reperu apvienības kvēlākie fani jau paspējuši novērtēt dziesmu Kupidons, komentējot, ka dziesma nedaudz atgādina mūziķa Laura Reinika daiļradi. Savukārt vērīgākie fani arī pamanījuši, ka šajā dziesmā nav pieminēta nauda, kas izpaudusies reperu apvienības Olas iepriekšējos skaņdarbos.

Šī jau ir otrā dziesma, kas tapusi sadarbībā ar TV raidījumu vadītāju Renāru Zeltiņu.

Pagājušā gada jūnijā, kad Latvijā norisinās Valsts prezidenta vēlēšanas, par godu šim notikumam slavenā reperu apvienība Olas sadarbībā ar dažādu TV raidījumu vadītāju Renāru Zeltiņu laida klajā jaunu hitu ar nosaukumu #Prezidents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!