Foto: Privātais arhīvs

Kopš popularitāti guvis sociālais tīkls Instagram, ikvienam ir iespēja radīt ilūziju par savu grezno dzīvi, regulāri izliekot publiskai apskatei bildes ar smalkiem pirkumiem un greznām drēbītēm. Šo iespēju nesmādē arī sabiedrības krējums. DELFI Izklaide noskaidroja, ar kādiem paņēmieniem faniem par savu rocību ziņo pašmāju zvaigznes.

Tas, ka mūziķis, eksperts, dizaineris vai citas profesijas pārstāvis sociālajos tīklos palepojas ar Chanel vai Dior maisiņu, savā ziņā ir tikai pozitīvi. Tas netieši norāda, ka mākslinieks labi pelna, tātad – ir gana spožs savas jomas profesionālis.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā Instagram ziņot par savu turību, ir savas pusdienu porcijas atrādīšana. Un te nav runa par brokastu maizīšu attēlu - par glamūrīgu dzīvi liecina bildes ar kādu jūras velšu porciju, kurai klāt, protams, jānorāda restorāns, kur tas tiek baudīts.

Vienu reizi ielikt brokastu bildi nav smalkais stils. Ja gribi, lai tevi apskauž, kafejnīcās jāiečekojas ik dienas. Ar regulāru pusdienošanu restorānos var šikot kurinātāja Seksīgā Lee, dziedātājs un šovmenis Roberto Meloni, dziedādājs Sandis Kiops un vēl vesela plejāde pašmāju mākslinieku.

Ja gribas pastilot reizē arī ar turību un savu labo gaumi, rīcības plāns ir pavisam vienkāršs – Instagram jāievieto bildīte, kurā redzams kāds jaunākais pirkums, taču tā, lai precei varētu labi saskatīt ražotāju.

Šajā ziņā profesionāle ir dizainere Kristīne Deimon, kura Chanel un Dior labumus saskaņo ar nagu dizainu. Viņa izrādās arī ar lapsādām un regulāri zīmējas ar tādiem brendiem, ko vienkāršie ļaudis nevar atļauties.

Viņai pa pēdām min basketbolista Kaspara Kambalas mīļotā Zane Pertnika-Gromova, kura saviem faniem arī labprāt atrāda modīgākos pirkumus un bildes ar iepirkuma maisiņiem. Savukārt seksa eksperts Edgars Toretto šiko ar iPhone kolekciju.

Stilot var arī vienkārši ar iepirkuma maisiņu. Pat ja esi nopircis tikai zeķi, Armani maisiņš Instagram liecinās par greznu dzīvi. Skaistuma konkursu organizatore Diāna Kubasova izrādās ar Amoralle, Burberry un citu zīmolu iepirkumu maisiņiem un Lancome kosmētiku, Seksīgā Lee atrāda apakšveļas veikala kastītes un jaunus sporta apavus, dziedošā trenere Solla šiko ar Victoria's Secret kulīti un arī citas daiļā dzimuma pārstāves neslēpj sveci zem pūra.

Ja gribas uz savas greznās dzīves fona atrādīt arī sevi, derēs bildes no šikiem ceļojumiem. Ideālais variants - baseins, peldkostīms un kāds kokteilis ar lietussardziņu. Šis glamūra standartiņš cieņā dziedātājai Samantai Tīnai, Diānai Kubasovai, TV sejai Ievai Brantei, dejotājai Aleksandrai Kurusovai un 'Mežciema karaļa' līgavai Violetai Meynell.

Interesanti, ka daudzas zvaigznes, kuras tiešām var atļauties dzīvot ar vērienu un regulāri apgrozās smalkajās aprindās, savu turību īpaši uzvērt necenšas. Piemēram, Markus Riva regulāri atrādās skaistās bildēs un atpūšas kopā ar krievu miljonāriem, bet nekad necenšas uzsvērt savas dzīves dārdzību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!