Foto: Privātais arhīvs
Lai gada nogales ballīšu trakumā nācija nezaudētu prātu, talkā nāk pašmāju populārie cilvēki, kuri nesavtīgi dalās savos skaistuma un diētu padomos. Sporta žurnāliste Katrīna Sauliete (attēlā) atrādījusi tautai, kā viņa tiek pie princešu lokām.

Smukā Sauliete savos sociālo tīklu profilos ievietojusi iedvesmojošu video ar nosaukumu "sprogainīte Sjū". Tajā sporta eksperte padalījusies ar jaunu skaistuma triku.

Video Katrīne izrāda vēl neredzētus matu ruļļus, kas atgādina dāvanu lentes. Smukulīte vispirms draiski pašūpo galvu, kura pilna amizanto ruļļu, bet pēc tam tos vienu pēc otra izņem no matiem, atklājot princešu cienīgas lokas.

Katrīnes jaunais skaistuma triks sociālajos tīklos uzņemts ar vispārēju sajūsmu. Modes dāmas steidz jautāt, kur iegādāties šādus ruļļus, un apber Katrīnes bildi un video ar "patīk" sirsniņām.

Izskatīgā sporta eksperte iepriekš sarunā ar DELFI Izklaidi jau atzinusies, ka nespēj iziet no mājas, ja nav sakopusies. Kā jau strādājošai mammai, Katrīnei nav laika stundām zvilnēt salonos, taču viņa atrod labas alternatīvas skaistuma kopšanai mājās, kuras nežēlo arī saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Sprogainīte Sjū 🎈🎈🎈

A video posted by Katrīne Sauliete (@kachinja21) on Dec 22, 2015 at 4:33am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!