Foto: Vida Press

Šonedēļ Londonā norisinājusies izdevuma Harper's Bazar "Gada sievietes" apbalvošanas ceremonija. Prestižo pasākumu ar savu klātbūtni pagodinājušas diženākās mūsdienu aktrises, dziedātājas un citas šovbiznesa dīvas. Kā jau ierasts, arī šoreiz par vienu no apspriestākajiem tematiem kļuvusi dāmu tērpu izvēle.

Izdevums The Mirror ziņo, ka pasākumā gozējušās pirmās klases slavenības, un par apspriestākajām viešņām kļuvušas četras - aktrises Keita Vinsleta, Nikola Kidmena un Sjēna Millere, kā arī supermodele Lara Stouna.

Uz šo četru talantīgo sieviešu fona ar oriģinālākajiem tērpiem izcēlušās Kidmena un Stouna. Aktrise apbalvošanas ceremonijā gozējusies īpatnēja piegriezuma vakarkleitā ar atkailinātiem pleciem un dziļu šķēlumu. Savukārt modele pasākumu apmeklējusi melnā bikškostīmā ar mežģīņu ielaidumiem bikšu starās.

Sjēnas tērps bijis ieturēts labākajās sarkanā paklāja tradīcijās. Viņa žilbinājusi gaisīga auduma zilganpelēkā vakarkleitā ar atkailinātu muguru. Savukārt Vinsleta šoreiz izraudzījusies vienkāršu, klasisku un melnbaltu kokteiļkleitu.

Tāpat prestižās ceremonijas viešņu vidū bijusi dziedātāja Elija Goldinga, aktrises Lilija Džeimsa un Rūta Vilsone, bijusī modele Erīna O'Konore un daudzas citas šovbiznesa dīvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!