Foto: DELFI
Latvijas populārās sievietes allaž piedomā par to, lai sabiedrībā izskatītos perfekti. Arī bērniņa gaidību laikā viņas nepalaižas slinkumā, bet iziet sabiedrībā, saposušās augošajam vēderiņam atbilstošos tērpos un skaisti safrizētas.

Ja pirms pārdesmit gadiem grūtnieces centās nepievērst saviem augošajiem vēderiņiem lieku uzmanību un šajā zīmīgajā laikā atturējās no lieliem publiskiem iznācieniem vai fotografēšanās, mūsdienās viss ir citādāk.

Zvaigznes gaidību laikā vairs nekautrējas atrādīt savus vēderiņus. Aktrises, dziedātājas un mākslinieces visus laimīgos deviņus mēnešus turpina dzīvot aktīvu dzīvi un iziet sabiedrībā, lepojoties ar augošajiem punčiem. Tie netiek slēpti zem daudzām apģērba kārtām - nereti topošās mammas pat ar nolūku izvēlas pieguļošu apģērbu, lai visai pasaulei pavēstītu priecīgo notikumu.

Latvijas slavenās jaunās māmiņas pēdējo gadu laikā parādījušas tautai lielisku piemēru, nekautrējoties pucēties, piedalīties pasākumos un pat kāpt uz skatuves un pozēt foto sesijās gaidību laikā.

Savus grūtnieču vēderiņus ar lepnumu sabiedrībā pēdējos gados nesušas tādas zvaigznes kā TV dīva Anna Rozīte, modes dizainere Kristīne Deimon, dziedātājas Liene Šomase, Māra Upmane-Holšteina, Jenny May, Antra Stafecka, Liene Greifāne, un Diāna Pīrāgs, dzejniece Magone Burka, sporta žurnāliste Katrīne Sauliete, aktrise Aija Tērauda un citas slavenas sievietes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!