Foto: DELFI

Par vienu no šīs sezonas skatītāju iemīļotākajiem projektiem kļuvusi iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona, un DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu apspriestākā dalībnieka – Alfrida Lipovska – sētā.

Šīs sezonas vecākais dalībnieks Alfrids savas līgaviņas un šova veidotāju komandu uzņēma savās mājās Ūsiņi Cirmas pagastā.

Lai gan draiskais kungs tur saimnieko nesen, viņš paspējis iekopt skaistu saimniecību ar ābeļdārzu, zivju dīķi un pirtiņu.

Mājā veikts kapitālais remonts, un Alfrids jau pirms šova lielījās, ka tajā var baudīt ne tikai lauku, bet arī pilsētas ērtības.

Alfrids jau no sākta gala uzsvēra, ka viņa saimniecība neatbilst standarta priekšstatiem par lauku sētu Ludzas apkaimē. Ar mēslu dakšām jāstrādā neesot, drīzāk viņa nupat izremontētajā mājā un sakoptajā sētā varot var baudīt īstas pilsētas ērtības un staigāt vakarkleitā.

Tomēr trīs Alfrida noskatītās līgaviņas Irēna, Irīna un Velga jau uzreiz pēc ierašanās atrada, kur pielikt savas sievišķīgās rokas, lai seniora saimniecību padarītu omulīgu. Ēteriskā Irīna ķērās klāt pirtiņai, veicot tajā īstu attīrīšanas rituālu ar Latvijas lauku zālītēm.

Pēc šī rituāla pirtiņa bija ne tikai, kā priecājās Irīna, attīrīta no vecajām brūtēm, bet arī ieguvusi pavisam jaunus akcentus. Jau dodoties pie Alfrida, Irīna atklāja, ka labprāt glezno un gatavojas iemūžināt gleznās arī Alfrida sētu. Dažas gleznas jau tapušas un žāvējas pirtiņā.

Viens no Alfrida lielākajiem lepnumiem ir dīķis, kurā Velga un Irēna jau steidza nopeldēties uzreiz pēc atbraukšanas.

Ar dižām puķu dobēm saimnieks nelepojas, tāpēc dāmas jau varēja atviegloti nopūsties - nekādas ravēšanas nebūs. Alfrida lepnums ir ābeļu dārzs un bites, bet, ja sagribas "īstākus" lauku darbus, jaunā saimniece allaž ir laipni aicināta izpalīdzēt kaimiņienei govju slaukšanā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!