Foto: Privātais arhīvs
Sociālie tīkli mūsdienās kļuvuši par daudzu cilvēku neatņemamu dzīves sastāvdaļu, un tie sniedz iespēju ielūkoties to ļaužu dzīvēs, kurus parasti varam vērot tikai no attāluma. Arī populārākie un nopelniem bagātākie pašmāju sportisti nav izņēmums – puiši atspoguļo ne tikai profesionālās, bet arī ikdienas gaitas. Savukārt viņu draudzenes un sievas lepojas ar mīļoto panākumiem.

Latviešu sportistu aprindās grūti atrast vīrieti, pie kura sāniem jau negozētos skaista sieviņa vai pievilcīga draudzene. Tā, piemēram, ar daiļām sievām var palepoties Latvijas basketbola izlases spēlētāji Jānis Blūms, kurš precējies ar Lieni, Dairis Bertāns, kurš šovasar salaulājās ar Innu, Kristaps Janičenoks, kura dzīvesbiedre ir Annija, un vairāki citi.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka basketbolistu sieviņas nav aizrāvušās ar pārlieku lielu zīmēšanos un izrādīšanos sociālajos tīklos - gandrīz visas dāmas sociālajos tīklos izveidojušas slēptos kontus, liedzot iespēju privātajā dzīvē ielūkoties kādam svešiniekam. Izņēmums ir Jāņa Blūma sieviņa Liene, kura tīmekļa vietnē Instagram šad un tad padalās ar kādu ģimenisku foto.

Tāpat visai noslēpumainas ir vairāku basketbolistu draudzenes, Tā, piemēram, Jāņa Timmas mīļotā meitene Sana Strādniece savu Instagram foto blogu liegusi apskatīt svešiniekiem, taču tas savu mīļoto neliedz izrādīt pašam basketbolistam - viņš regulāri padalās ar bildītēm, kurās iemūžināta skaistā draudzene.

Savukārt Kaspara Kambalas draudzene Zane Pertnika - Gromova nav tik noslēpumaina kā citas. Viņa vērienīgi atspoguļo savas ikdienas gaitas, ceļojumu piedzīvojumus, romantiskus mirkļus ar savu mīļoto vīrieti un daudz citu svarīgu dzīves brīžu.

Tāpat visnotaļ aktīvas sociālo tīklu lietotājas ir BMX braucēja Māra Štromberga mīļotā Nataša un hokejista Zemgus Girgensona izredzētā Keitija. Abas izskatīgās amerikānietes atrāda foto, kuros redzamas kopā ar saviem sportiskajiem vīriešiem, apceļo pasauli un dara daudz citu burvīgu lietu.

Savukārt viena no pašām aktīvākajām Instagram un citu sociālo tīklu lietotājām ir hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Sauliete (attēlā), kuru draugi mīļi dēvē par Kaču. Sportista sieviņa katru dienu priecē internetu ar dažādām bildītēm, tajā skaitā arī selfijiem un piemīlīgiem ģimenes foto. Tāpat blondā daiļava nereti palepojas ar dāvaniņām, ko vīriņš atvedis no ārzemju braucieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!