Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā par īstu sensāciju Krievijā un tālu aiz tās robežām kļuva 84 gadus vecā aktiera Ivana Krasko laulības ar 24 gadus veco daiļavu Natāliju Ševelu (abi attēlā), bet tagad jaunais vīrs padalījies ar īpaši privātu informāciju.

Pāris, kuriem ir 60 gadu vecuma starpība, kļuvis par vienu no apspriestākajiem tematiem gan Krievijas, gan britu un citu valstu medijos, un krievu tabloīdi nenogurstoši rūpējas par karstā sarunu temata "atsvaidzināšanu".

Šonedēļ izdevums Super.ru publicējis interviju ar večuku, kurš spējis savaldzināt par sevi daudz jaunāko dāmu, un tā likusi atkal trīt mēles.

Intervijā Krasko atzinis, ka medusmēneša viņiem pagaidām nebūs, jo abi jaunlaulātie esot aizņemti ar darbiem. Ja tomēr atradīšoties kāds brīvāks brīdis, viņi došoties ceļojumā. Tiesa, nekādu pārmērību nebūšot - visvairāk abi vēloties izbaudīt kruīzu ar prāmi maršrutā Sanktpēterburga - Tallina - Stokholma - Helsinki.

Neraugoties uz aktiera cienījamo vecumu, viņi ar sieviņu plānojot arī pēcnācēju radīšanu. Tiesa, pirms tam viņiem ir jātiek pie sava dzīvokļa, jo šobrīd jaunais pāris dzīvo vienā dzīvoklī ar vecā vīra vedeklu un mazdēlu.

Tiem, kuri iedomājās, ka studente Natālija cienījamo aktieri apprecējusi seksa prieku dēļ, jau pirms kāzām tapa zināms, ka līdz laulībām abi nav baudījuši intīmu tuvību. Pēc attiecību oficiālas noformēšanas aktieris presei uz jautājumu, kas šajā jomā mainījies, vien atjokojis, vai kāds no jautātājiem ir vēlējies svecīti paturēt.

Krasko un Natālija gredzenus mija 9. septembrī Sanktpēterburgā. Aktierim šīs ir ceturtās laulības, un arī jaunā līgaviņa jau bijusi vienreiz precējusies - pirms tam viņas laulātais bijis patoloģiski greizsirdīgs vīrietis, kurš sievai liedzis gandrīz jebkādu privāto dzīvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!