Foto: Publicitātes foto

Baudot labo laiku un vasarīgās dienas, notikusi konkursa Miss Bikini Latvia 2015 pludmales fotosesija. Desmit konkursa finālistes tajā pozējušas peldkostīmos, atrādot šīs vasaras bikini karstākās tendences.

Meitenes fotografējās Latvijā ražotajos uzņēmuma V.O.V.A. peldkostīmos. Fotosesijai tikai veltītas divas saulainas dienas.

"Vienu dienu fotogrāfs ar modelēm devās uz Lilastes pludmali un tās apkaimē esošajiem piejūras mežiem un ezeriem, kuriem piemīt mistisks skaistums. Otrajā dienā par fotosesijas lokācijas vietu tika izvēlēta Mangaļsalas pludmale un mols.

Lai arī uz vakara pusi vējainajās pludmalēs palika diezgan pavēss, meitenes atzina, ka fotografēšanās prasa diezgan lielu piepūli un koncentrēšanos un tās laikā aukstumu nejūt nemaz," DELFI Izklaidei atklāj konkursa organizatore Diāna Kubasova.

Miss Bikini Latvia 2015 finālā iekļuvušas desmit meitenes vecumā no 18 līdz 26 gadiem. Starp finālistēm ir gan deju kolektīva vadītāja, gan studentes, gan modele, gan mūzikas skolotāja bērnu dārzā, gan fitnesa trenere, gan bāra īpašniece. Viņu vidū ir arī DELFI Izklaides zvaigzne trenere Paula Freimane.

Konkursa fināls notiks klubā Coyote Fly 27. jūnijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!