Foto: Vida Press

Neviena sevi cienoša kino dīva nekad saviesīgā pasākumā neparādīsies bez perfekta grima, taču pat visslavenākās un pieprasītākās aktrises var nedaudz pārcensties ar kosmētiku, tā nonākot neērtā situācijā. Šonedēļ likstas savas izkrāsotās sejas dēļ piedzīvojusi aktrise Nikola Kidmena (attēlā).

47 gadus vecā aktrise šonedēļ apmeklēja Women In Film Crystal & Lucy Awards balvu pasniegšanas ceremoniju Losandželosā, un uz visu sanākušo viesu fona Kidmena izcēlās ne tikai ar greznu tērpu, bet arī ērmīgu grimu.

Aktrises seju klāja pamatīga pūdera kārta, kas viņas vaibstus padarīja bālus un nedzīvus. Kidmenas ģīmītis bija tik bagātīgi noklāts ar kosmētiku, ka tā gluži vai pati bira nost no viņas deguna un pieres.

Tiesa, daudzi zinātāji un vizāžisti metušies aizstāvēt aktrisi, skaidrojot, ka Kidmena nebūt nav pārkrāsojusies. Baltais pūderis, kas licis aktrisei piedzīvot pamatīgas likstas, patiesībā esot paredzēts, lai fotokameru zibspuldžu gaismā Nikolas seja neizskatītos spīdīga.

Grima mākslinieki paskaidrojuši, ka baltā pūdera triku izmantojot ļoti daudzas slavenības. Tiesa, neīstajā apgaismojumā tas šovbiznesa spīdekļiem nereti liek izskatīties tā, it kā tie nupat būtu vārtījušies miltos vai paviesojušies kokaīna ballītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!