Foto: Privātais arhīvs

Vasaras gaidās simpātiskā sporta žurnāliste Katrīne Sauliete (attēlā ar jaunāko meitiņu) ar vīru un abām meitiņām devās baudīt sauli uz Turciju, kas bija ģimenes pirmais kopīgais ārzemju ceļojums. Tieši šī iemesla dēļ māmiņa bija īpaši piedomājusi par to, lai to izbaudītu abas meitiņas – Kerija un Kortnija.

"Četratā braucām uz Turciju. Lidojām uz Antāliju, bet pēc tam devāmies tālāk uz Alāniju. Ceļojumā braucām kopā piecas ģimenes no ciemata, tā ka bijām visai jautra kompānija," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Sauliete.

Tā kā šis bijis visas ģimenes pirmais kopīgais ārzemju ceļojums, vecāki apzināti kā galamērķi izvēlējušies kūrortu, kurā īpaši piedomāts par bērniem - speciālas ūdens atrakcijas mazajiem, karuseļi un citi prieki.

"Mums atlika tikai sēdēt un baudīt. Vecākā meita Kerija, kura šoruden sāks iet skolā, iemācījās peldēt pati, bez piepūšamā riņķa.

Jaunākā Kortnija gan sāka peldēt tikai pēdējā dienā, bet tad gan bija tā, ka autobuss jau gaida, bet viņa vēl sēž ūdenī un negrib līst ārā," ar smaidu ģimeniskos piedzīvojumus atceras sporta žurnāliste.

Ceļojumu Sauliešu ģimene bija veiksmīgi ieplānojusi laikā, kad ģimenes tētim hokejistam ir brīvs brīdis. Šī bija lieliska iespēja beidzot visiem pavadīt laiku kopā.

Jau  jūlijā hokejistam atsāksies treniņu sezona, bet viņa trīs sievietes tikmēr cer noķert saules starus tepat Latvijā. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!