Foto: Vida Press
Par popmūzikas karali dēvētā Maikla Džeksona meita Parisa (attēlā) aprīlī nosvinēja 17 gadu jubileju, un ārvalstu mediji nebeidz vien priecāties, par kādu skaistuli ir izaugusi slavenā dziedātāja atvase.

Džeksons nomira 2009. gadā, un dzīves laikā viņš centās norobežot savus bērnus no slavas, taču Parisa bija citās domās, un pēc tēva nāves meitenes vārds presē parādījās arvien biežāk.

Kā zināms, slava un bagātība negarantē laimi, un arī Parisa pa šiem gadiem piedzīvojusi dažādus sirdsēstus. Tā, piemēra, trīs gadus pēc tēva nāves intervijā žurnālam Glamour meitene atklāja, ka skolā viņa tiek izsmieta.

Parisa toreiz žurnālistiem stāstīja, ka atšķirīgās izturēšanās dēļ bariem skolasbiedru par viņu ņirgājas. Tāpat viņa neslēpa, ka arī pašas brālis Prinss viņu izsmej un sauc par gotu.

Tiesa, par spīti negantajiem skolasbiedriem, Parisa izauga par ļoti skaistu sievieti, un šo gadu laikā viņai bijuši arī vairāki izskatīgi draudziņi, ar kuriem meiteni vienojušas romantiskas attiecības.

Kā vēsta ārvalstu mediji, šobrīd Maikla Džeksona meita ir kopā ar 18 gadus veco futbolistu Česteru Kastelovu, un Parisa savas šī brīža attiecības necenšas slēpt no plašsaziņas medijiem. Pārītis visai bieži kopā apmeklē dažādus saviesīgus pasākumus un publiski viens otram izrāda savas jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!