Svētdienas, 29. marta, vakarā TV3 šovā Dejo ar zvaigzni savus priekšnesumus demonstrēja vien seši pāri, no kuriem tika atlasīts labāko piecinieks. Godpilnajā sestajā vietā šoreiz visiem par pārsteigumu palika dziedātāja Liene Greifāne ar deju partneri.

Lai pārsteigtu žūriju, katrs pāris centās, kā vien māk. Liene Greifāne, deju priekšnesumā iejūtoties Merilinas Monro tēlā, atrādīja arī savu dziedāšanas talantu. Diāna Kubasova atklāja, ka dejo par spīti muguras sāpēm un beidzot atradusi kopīgu valodu ar savu deju partneri.

Diemžēl iepriekšējo trīs nedēļu līdera Ginta Grāveļa uznāciens šoreiz izpelnījās pamatīgu žūrijas kritiku. Evijai Skultei grūti gāja treniņos, jo viņas deju partneris atstāja viņu vienu, pats dodoties uz sacensībām ārzemēs, taču galu galā deja izdevās lieliska.

Mārtiņš Oliņš saņēma gan kritiku, gan uzslavas. Interesanti, ka šajā raidījumā allaž kritiskais baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs neskopojās komplimentiem, bet bargākais žūrijas loceklis bija muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks. Savukārt Svetlana Leva tika paslavēta par progresu.

Arī šoreiz pārus sagaidīja īpašais deju eksāmens. Saskaitot kopā visus rezultātus, par labākajiem šoreiz tika atzīti Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska. Nopelnījuši pēdējo vietu, šovu pameta Liene Greifāne un Viktors Haritonovs.

Šis pāris iepriekšējos šovos bija sevi parādījis kā ļoti spēcīgus sacensību dalībniekus, un viņiem pieder žūrijas augstākā vērtējuma rekords, tāpēc Lienes izstāšanās varētu sagādāt pārsteigumu ne vienam vien šova fanam. Arī pati dziedātāja pēc lēmuma paziņošanas izplūda asarās, un arī viņas kolēģi reaģēja ļoti emocionāli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!