Foto: Privātais arhīvs

Dažādu skaistuma konkursu rīkotāja un dalībniece Diāna Kubasova (attēlā), kuru tauta ilgu laiku pazina kā tumšu matu īpašnieci, pārsteigusi, pēkšņi pārkrāsojot galvas rotu spilgti oranžu.

Par lielajām pārmaiņām, kas notikušas salonā Pie Valda, Kubasova fanus informējusi ar sociālā tīkla Instagram palīdzību, publicējot selfiju pa taisno no frizētavas.

Diāna jau vairākkārt ļāvusies pamatīgām pārmaiņām savā matu krāsā, variējot starp tumši brūnu un pavisam blondu tonim, taču rudi mati viņai nekad nav bijuši, vismaz publiskās slavas laikā ne.

Interesanti, ka Latvija Diānu 2008. gadā iepazina kā blondīni, kad meitene piedalījās šovā Latvijas princese un bija aktīva suņu modes popularizētāja.  Taču drīz vien Diāna savus garos, skaistos matus pārkrāsoja tumši brūnus.

Pēdējo gadu laikā Diānas mati bija kļuvuši pavisam tumši, bet nu viņa nolēmusi atkal pamainīt imidžu un ļauties pavasarīgākām vēsmām. Diānas fani viņas jauno tēlu jau novērtējuši ar vairākām "patīk" atzīmēm.

Kārtīgi apskatīt, kā simpātiskajai meitenei piestāv rudais matu tonis, varēs jau 22. februārī, kad TV3 sāksies jaunā Dejo ar zvaigzni sezona. Tajā viena no dalībniecēm ir arī Diāna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!