Foto: Publicitātes foto

Februāra izskaņā pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais televīzijas šovs Dejo ar zvaigzni, un ceturtajā sezonā par žūrijas un skatītāju simpātijām, kā jau ierasts, sacentīsies desmit sabiedrībā zināmi cilvēki un viņu partneri – profesionāli dejotāji.

Deju laukumā varēs redzēt aktieri Gintu Grāveli un Lieni Tarani, dziedātāju Lieni Greifāni un Viktoru Haritonovu (abi attēlā), dziedātāju un dziesmu autori Lolitu Novikovu un Andri Antuzeviču, Latvijas lepnumu, biznesa analītiķi Mārtiņu Oliņu un Ilzi Jankovsku.

Tāpat dejām šovā Dejo ar zvaigzni ļausies Viņas melo labāk aktrise Evija Skulte Raimonds Andersons, šefpavārs Elmārs Tannis un Elza Pole, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks, Nekā personīga žurnālists Ansis Pūpols un Lesia Bogačova.

Savas prasmes deju placī izrādīs arī modele, skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers, Sokolovs par seksu vadītājs, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja un biznesa lēdija Svetlana Ļova un Mārtiņš Kagainis.

Dejo ar zvaigzni dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs patiesi stingra žūrija. Tās sastāvā būs baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!