Foto: F64

Lai gan dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs (attēlā) nupat Muzikālās bankas konkursā tika atzīts par gada labākās dziesmas izpildītāju, tauta tā vietā, lai sveiktu mūziķi, steidz dalīties ar video, kurā komiķis Jānis Skutelis pamatīgi uzjautrinās par Dona daiļradi un pat piedēvē viņam ginekologa profesiju.

Skutelis sācis pratināt Donu sava īpašā raidījuma tipa uzveduma Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli laikā. Raidījuma vadītājs pievērsies īpašai Dona dziesmu tekstu analīzei, saskatot tajos zināmu seksuālu zemtekstu.

"Tev piedzims bērns. Tā var būt. Dziesma Māsa upe, kur ir teksts, ka māsa upe ir tas, kas meiteni par sievieti pārtaisa. Nu, ir reizi mēnesī tāds process, kas meiteni par sievieti pārtaisa. Tā var būt. Bet tad ir dziesma Signāls, kur ir "sakustas zars".

Un zari sakustas krūmos dažādu iemeslu dēļ, bet, atceroties iepriekšējās dziesmas, man liekas, ka konteksts ir skaidrs. Tad ir dziesma Kolekcionārs - "lūdzu, atnāc uz tēju, tevi gaidīšu pilnīgi kails". Nu, tendenciozi ļoti. Tendenciozi uz pusnakts tematiku," Dona tekstu analīzē meties Skutelis.

Dons gan šo jautrošanos uzņēmis pozitīvi un atzinies, ka viņam patīkot šī tēma. Tad arī Skutelis atklājis, ka patiesībā to visu sakot kā komplimentu, jo arī pats jūsmo par Dona daiļradi. Skutelis tik ļoti iedziļinājies Dona mākslā, ka sapratis, ka mūziķis, turpinot strādāt ar tikpat lielu vērienu, varētu pieteikties darbam vēl kādā profesijā - piehaltūrēt par ginekologu.

Lai ilustratīvi parādītu savu plānu, Skutelis ar komandu pat uzņēmis nelielu filmiņu, kurā parādīts, kā ginekologs Dons izskatītos darbībā. Video sajūsminājis gan uzveduma apmeklētājus, gan interneta lietotājus, kuri masveidā steidz dalīties ar uzfilmēto materiālu, gan pašu Donu, kurš jociņu uzņēmis varen veselīgi.

Mūziķis gardi nosmējies par video un pat publicējis savā Instagram profilā bildi, kurā pozē ar ginekologa Dona plāksnīti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!