Foto: DELFI

Par vienu no saskanīgākajiem pašmāju šovbiznesa pārstāvju pāriem ilgu laiku tika uzskatīti grupas Prāta vētra dalībnieks Māris Mihelsons un bērnu modes blogere Santa Bindemane (abi attēlā), bet tagad tapis zināms, ka abu attiecības izjukušas.

Bindmemane un Mihelsons kopā ir aptuveni 10 gadus, un abu savienībā pasaulē nākuši divi bērni - meitiņa Maija un dēls Andrejs. Oficiāli pāris savas attiecības noformēja 2012. gada vasarā festivāla Positivus laikā, bet tagad laulība izjukusi.

"Viss ir labi - pēc šķiršanās ir labas attiecības. Viens otru atbalstām un esam ne tikai vecāki mūsu bērniem, bet arī draugi," žurnālam Kas Jauns skaidrojusi Bindemane, uzsverot, ka starp abiem saglabājusies draudzība un cieņa.

"Sapratām, ka tā tas būtu labāk...Novēlu, lai mums abiem viss izdodas. Notiek tā, kā dzīvē notiek. Un viss notiek uz labu," pārliecināta ir Bindemane.

Laulība gan vēl nav oficiāli šķirta, bet ar laiku plānots to izdarīt.

Abu attiecībās jau bijusi krīze - pirms sešiem gadiem abi pašķīrās, bet pēc nepilna gada krīze tika pārvarēta un Mihelsons atgriezās pie sievas, un drīz vien pasaulē nāca dēliņš Andrejs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!