Foto: DELFI

Lai uz gada nogales svētku ballītēm būtu savā ideālākajā formā, dizainere Kristīne Deimon (attēlā) uzsākusi lietot īpašu korseti. Viņa ir sajūsmā par negaidīti labajiem rezultātiem un iesaka pārbaudīto līdzekli arī citām sievietēm.

Kā portālam DELFI Izklaide atklāj Deimon, viņa speciāli no Amerikas pasūtījusi korseti vidukļa trenēšanai no Bomb Shell Curves. Korsete interneta veikalā maksā 55 dolārus, un tiek solīts, ka mēneša laikā ar tās palīdzību iespējams zaudēt pat 10 centimetrus no vidukļa apkārtmēra.

"Korsete speciāli veidota vidukļa trenēšanai un sporta nodarbībām. Esmu ļoti apmierināta ar jau iegūtajiem rezultātiem," atklāj Deimon, kura ar korsetes palīdzību īsā laikā atbrīvojusies no trīs centimetriem vidukļa zonā.

Māksliniece skaidro, ka efekta iegūšanai korsete jāvalkā kā minimums astoņas stundas ik dienu. Protams, svarīgas ir sportiskās aktivitātes - treniņa laikā korsete nodrošina īpaši intensīvu svīšanu. Arī apetīte neesot tik liela.

Dizainere gan uzsver, ka šī te tievēšanas korsete atšķiras no citiem līdzīgiem produktiem ne tikai izskata, bet arī materiāla ziņā, tāpēc svarīgi nesajaukt. "Latvijā neko tādu pat tuvu nevar nopirkt," sajūsmā par korseti ir Deimon.

Par tievēšanas korseti ieinteresējušās jau neskaitāmas Deimon fanes un sekotājas. Īpašu interesi par superproduktu izrāda fitnesa modeles, tostarp, seksīgā Diāna Kubasova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!